Latest News

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΕΠΟΣ: Υποψήφιος γαμπρός «έστησε» ληστεία για να αποφύγει τον γάμο

 Σε δύο μέρες θα γινόταν ο γάμος του. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Τα πρώτα γαμήλια δώρα είχαν καταφτάσει. Η νύφη ήταν κατενθουσιασμένη. Είχε ετοιμαστεί προγαμήλιο γλέντι μεταξύ των δύο οικογενειών. Ολα ήταν έτοιμα...

Εκείνο το βράδυ, φαινομενικά, τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε. Ξαφνικά στο διαμέρισμά του γαμπρού, που θα φιλοξενούσε και το ζευγάρι από την μέρα του γάμου και μετά, στο κέντρο του Αγρινίου, εισβάλουν δύο κουκουλοφόροι.

Με κλειστά τα φώτα τον περιμένουν να γυρίσει. Και όταν επιστρέφει τον ξυλοκοπούν αλύπητα, τον δένουν, τον φιμώνουν και τον αφήνουν αναίσθητο.

Κίνητρο τους, όπως φάινεται, η ληστεία καθώς αρπάζουν κοσμήματα, χρήματα, αλλά και αρκετά απο τα γαμήλια δώρα.

Τον άνδρα τον βρίσκουν αρκετές ώρες αργότερα αναίσθητο οικεία του πρόσωπα που τον αναζητούσαν. Τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία.

Ο αντρας, βαριά τραυματισμένος αλλά και σοκαρισμένος, αναβάλει τον γάμο. Ολα τα παραπάνω έγιναν τον Μάιο του 2019, όπως αναφέρει το agrinionews.gr

To Noεμβριο του 2019, όλοι, και κυρίως η εν αναμονή νύφη πάθαίνουν το σοκ της ζωής τους αφού διαπιστώνουν ότι τίποτα δεν είναι πια όπως το νόμιζαν.

Ο παθών στα πλαίσια της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ομολογεί πως η ληστεία δεν ήταν… ληστεία – στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ.

Δεν μπήκαν ληστές στο σπίτι

Ουδείς τον έδεσε και ουδείς έκλεψε κάτι από το σπίτι. Υποστηρίζει, ωστόσο, πως ήταν υπαρκτός ο ξυλοδαρμός που υπέστη από άλλο άτομο – ένα και όχι δύο, όμως τα κίνητρα δεν ήταν η ληστεία, αλλά άλλοι προσωπικοί λόγοι.

Φέρεται πάντως να παραδέχτηκε ότι έπραξε λάθος που δεν είπε όλη την αλήθεια αλλά -ισχυρίστηκε πως- επινόησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει το επεισόδιο που είχε γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης για αυτό που του συνέβη.

Θα λυθούν οι απορίες;

Μετά την εξέλιξη αυτή η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του παθόντα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία.

Η πρώην πλέον αρραβωνιαστικιά του άνδρα είναι πεπεισμένη πως το περιστατικό συνέβη ώστε να μην… γίνει ο γάμος. Σημειώνει, μάλιστα, ότι τα «κλοπιμαία» της δήθεν ληστείας που της ανήκαν δεν της επεστράφησαν.

Μάιος 2022: Η ώρα της Δίκης για την ψευδορκία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου έφτασε. Ο «πρωταγωνιστής» της ιστορίας κάθεται σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου, στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ψευδορκία. Προηγήθηκαν δυο αναβολές της εκδίκασης.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά, όπως λέει, περίμενε με αγωνία αυτήν την ημέρα προκειμένου να πάρει τις απαντήσεις που τόσο καιρό επιμένει. Ποιοι έδειραν τον πρώην αρραβωνιαστικό της; γιατί; Ο ίδιος μέχρι που έστησε αυτή την ιστορία και για ποιον λόγο;