Latest News

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Νίκαια- Συνελήφθη ο οδηγός που κατήγγειλε για ξυλοδαρμό η Αρετή Γεωργιλή


 Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Νίκαια, ο άνδρας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και ξυλοκόπησε χθες την αρχαιολόγο Αρετή Γεωργιλή όταν εκείνη του ζήτησε, επανειλημμένως, να απομακρύνει το φορτηγό του από το... γκαράζ της. 

Ο ημεδαπός οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

 «Σήμερα είχα μία από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής μου. Ξυλοκοπήθηκα άσχημα από έναν άγνωστό μου νταή τύπο γιατί του ζήτησα να μετακινήσει το φορτηγό του από το γκαράζ μου για να βγω» έγραφε στο προσωπικό της λογαριασμό το ιδρυτικό μέλος του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone. 

Όπως κατήγγειλε η κα Γεωργιλή, όταν κάλεσε την Άμεση Δράση και άρχισε να βιντεοσκοπεί το φορτηγό του παραβάτη, εκείνος κατέβηκε από τη θέση του οδηγού και τις επιτέθηκε: «...άρχισε να με χτυπάει με χέρια και με πόδια, με έπιασε από τον λαιμό, από τον αυχένα, από τα μαλλιά απόπου μπορούσε», σημειώνει η κα Γεωργιλή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας κατηγορείται ότι χθες το πρωί, «σε υπόδειξη ημεδαπής να μετακινήσει το Δ.Χ.Φ. όχημά του, που είχε σταθμεύσει έμπροσθεν του γκαράζ της οικίας της, εμποδίζοντας την έξοδο του αυτοκινήτου της, την εξύβρισε, την απείλησε και άσκησε σε βάρος της σωματική βία. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Α.Τ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»