Latest News

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης - Η συμφωνία που έκανε με τη σύζυγό του σε περίπτωση καταδίκης

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ... στις 27 Απριλίου. Ο πλειστηριασμός ωστόσο ανεστάλη και ο δικηγόρος του ηθοποιού παρακάλεσε τους τραπεζίτες να παγώσουν την διαδικασία λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης του προφυλακισμένου και κατ' επέκταση της οικογένειάς του.

"Η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν μια πολύ σκληρή δοκιμασία για την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη διότι ενώ είχαμε συμφωνήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν την κατοικία του και να μην βγει σε πλειστηριασμό την τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν. Πραγματικά ήταν δραματικές οι στιγμές για την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, διότι δεν δίναμε ξεκάθαρη ενημέρωση στον Πέτρο γιατί εκείνος έχει τον δικό του προσωπικό Γολγοθά.

Το σπίτι του Πέτρου έχει χαθεί. Πήραμε μόνο μια ανάσα, τίποτα περισσότερο. Κάποια στιγμή αν δεν βρεθεί αγοραστής θα καταλήξει σε πλειστηριασμό. Δεν πρόκειται να το σώσει το ακίνητο ο Πέτρος, απλώς θέλει να ξεχρεώσει τις υποχρεώσεις που έχει στην εφορία".

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ελπίδα και Πέτρο

Η εξέλιξη αυτή αλλά και όλα όσα συμβαίνουν οδηγήσαν το ζευγάρι σε πολύ σκληρές αποφάσεις., Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια συμφωνία με την σύζυγό του για την περίπτωση που καταδικαστεί, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao.

Να πάρει τον γιο του και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Πέτρος Φιλιππίδης Ελπίδα Νίνου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του και ταυτόχρονα βλέπει την απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και την γυναίκα του αλλά και τον μοναχογιό του.

Η Ελπίδα Νίνου στέκεται πάντα στο πλευρό του αλλά είναι άγνωστο εάν και πότε εκείνος θα μπορέσει να είναι ξανά κοντά στην οικογένειά του. Στο μεταξύ, η οικονομική κατάσταση είναι τραγική και εκείνη είναι αντιμέτωπη με πολλά χρέη. Αποφάσισαν, λοιπόν, να διαχωρίσουν στο βαθμό που γίνεται τα οικονομικά τους προκειμένου εκείνη και ο γιος τους να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπέστατα και να σωθούν από περαιτέρω συνέπειες της δικαστικής περιπέτειας του Πέτρου Φιλιππίδη.