Latest News

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Στηβ Μιλάτος - Αυτός είναι ο πρώην παίκτης του Big Brother που κατηγορείται για βιασμό [ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση που κάνει το γύρω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με πρώην παίκτη του ριάλιτι Big Brother, τον οποίο μήνυσε 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για το ...βιασμό της.

Ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, είναι σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» το μοντέλο που κατηγορείται, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή του Alpha o Στηβ Μιλάτος με την καταγγέλλουσα είχαν πάει σε ένα κλαμπ, όπως είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο δικηγόρος του Στηβ Μιλάτου.

Τότε, όπως καταγγέλλει η 21χρονη κοπέλα το μοντέλο της ζήτησε να φύγουν, και στην συνέχεια πήγαν σε κάποιο εγκαταλειμμένο σπίτι και όπως καταγγέλλει την βίασε.

Σημειώνεται ότι και ο Μιλάτος έχει μηνύσει επίσης την κοπέλα από την Βρετανία, ενώ ισχυρίζεται ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του Στηβ Μιλάτου στον Alpha

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
04:20

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: «Την παρέσυρε σε ένα…»

Νωρίτερα, στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς και για τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Το χρονικό 

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, ο κ. Κοκκινογέννης περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Δείτε όσα είπε

Ποιος είναι ο Στηβ Μιλάτος  
Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες, έχοντας ποζάρει στον φακό του Steven Klein για λογαριασμό του περιοδικού W, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνια της Diesel
Εχει περπατήσει επίσης με τεράστια επιτυχία στην πασαρέλα των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Givenchy και Jean Paul Gaultier.
Παράλληλα με το modelling, τα βράδια χόρευε επαγγελματικά hip hop, το αγαπημένο του είδος μουσικής, σε γνωστά κλαμπ της Αθήνας.

«Έχω κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, έχω δουλέψει σε bar, στο service, στη λάντζα. Η δουλειά δεν είναι σε καμία περίπτωση ντροπή. Ντροπή είναι να έχεις ανάγκη να βγάλεις χρήματα και να μην καταδέχεσαι να κάνεις πράγματα που θεωρείς πως δεν σου ταιριάζουν, πως είναι κατώτερά σου ή σε απαξιώνουν. Αυτό με ενοχλεί. Εγώ ό,τι έχω κάνει είναι τελείως δικό μου και με την αξία μου. Δεν βρήκα τίποτα έτοιμο» έχει αποκαλύψει ο ίδιος στο People για τις δουλειές του.

Μάλιστα ανάμεσα στις δουλειές που έχει κάνει ήταν και ως… στρίπερ σε bachellorette parties.

Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά: «Πήγα σε ένα bachelor party… Ήταν σε σπίτι, με πέντε γυναίκες. Ήμουν μαζί με έναν φίλο μου. Τον πήρα μαζί και χορέψαμε. Τελικά υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί. Αυτό με σόκαρε! Με ενόχλησε η ιδέα ότι αύριο παντρεύεται. Αν έχεις απωθημένα δεν παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω. Δεν θέλω να χαλάσω την ιδέα που έχω για τις γυναίκες».

Ο γάμος – εξπρές και το διαζύγιο

Στις αρχές του 2021, ο Στηβ Μιλάτος αποφάσισε να παντρευτεί μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης την τότε σύντροφό του, Άννα Παπαϊωάννου. Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, τόπο καταγωγής της νύφης.

Ωστόσο, αν και δήλωναν τρελά ερωτευμένοι… ήρθε η κρίση στον έγγαμο βίο, η οποία είχε ως συνέπεια το ζευγάρι να πάρει διαζύγιο, μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο του. Οι διαφορές τους ήταν αγεφύρωτες και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

«Ήμουν παντρεμένος για δύο μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις, λες off. Η πρώην γυναίκα μου δεν έκανε πίσω και κουράστηκα. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου.

Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά όταν ραγίζει το ποτήρι, δεν ξανακολλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας χάθηκε, επειδή χώρισα. Θέλω να ξαναπαντρευτώ» είχε αποκαλύψει στο Happy Day.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που μας έχει χαρίσει μέσα από τα social media μερικές αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες του…


1