Latest News

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Μοντέλο με 8 «συζύγους» προσπαθεί να αποκτήσει παιδί κάνοντας σεξ κυκλικά με όλες [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Είναι πολυγαμικός και συζεί στο ίδιο σπίτι με τις εννέα «συζύγους» του το μοντέλο που έγινε πρωτοσέλιδο τον... περασμένο μήνα.

Αφού τον εγκατέλειψε μια από τις κοπέλες, ο Βραζιλιάνος Αρθούρ Ούτσο που εργάζεται ως μοντέλο αποφάσισε με τις οχτώ υπόλοιπες γυναίκες να διευρύνουν ξανά την οικογένειά τους, αυτή τη φορά με ένα μωρό. Και για να το πετύχουν αυτό, θα κάνει «κυκλικά» σεξ με όλες τις συντρόφους, όπως είπαν, αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.

Ο Αρθούρ και η πρώτη του σύζυγος Λουάνα Καζάκι,είναι swingers και έχουν επισημοποιήσει, συμβολικά, την «αιώνια» ένωση με τις υπόλοιπες γυναίκες σε καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο. Ωστόσο αυτός ο γάμος δεν είναι νομικά δεσμευτικός, αφού η πολυγαμία είναι παράνομη στη Βραζιλία.

«Το ωραίο είναι ότι, ανεξάρτητα από το ποια από τις συζύγους μου θα γεννήσει το μωρό, το παιδί θα μεγαλώσει με πολλή αγάπη και στοργή από όλους», δήλωσε ο Άρθουρ στον Jam Press.

«Δεν έχω κάποια αγαπημένη σύζυγο για να συμβεί αυτό, το αφήνουμε να συμβεί φυσιολογικά» λέει, επισημαίνοντας πως δεν παίρνουν προφυλάξεις.