Latest News

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ελεονώρα Μελέτη: «Που στο δι@ολ@ δηλώνω πως είμαι στο Λονδίνο» [ΕΙΚΟΝΑ]

 Την οργή της Ελεονώρας Μελέτη προκάλεσαν τα σχόλια διαδικτυακών της φίλων στην τελευταία της ανάρτηση ...στο Instagram.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία βρίσκεται σε ένα εστιατόριο και απολαμβάνει ένα λαχταριστό κομμάτι τούρτας.

«Τη βλέπεις τη μαρέγκα που σκάει στο χειλάκι ε? Ε μετά έσκασε κ το χειλάκι ένα χαμόγελο ευτυχίας, μόλις αυτός ο επίγειος παράδεισος που στριμώχνεται στο πορσελάνινο vintage πιάτο , πλημμύρισε σαν τσουνάμι τους αποσβολωμένους γευστικούς μου κάλυκες. Όχι. Αυτό το λαχταριστό κομμάτι τούρτα δεν είναι prop μιας life style φωτογραφίας με το κορίτσι να αδιαφορεί για το γλυκό μετά το πολυπόθητο «κλικ». Το κορίτσι αδιαφορεί για το «κλικ» κ καταβροχθίζει το γλυκό με επιφωνήματα ηδονής. Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το γλυκό. Εγώ το ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε», έγραψε.

Λίγα λεπτά μετά τη νέα της ανάρτηση η παρουσιάστρια επανήλθε απαντώντας σε όσους έκαναν λόγο για προκλητικό post, ή για ταξίδι της στο Λονδίνο.

«Εγώ ψάχνω να δω που στο διάολο γράφω ή δηλώνω ότι είμαι στο Λονδίνο ή έστω πως μαρτυρά η φωτογραφία κάτι τέτοιο», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια σχολίασε: «Ρε πάτε καλά;».