Latest News

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Εκατομμυριούχος χάνει στην ευθεία τον έλεγχο μιας Ferrari SF90 Stradale και τρακάρει [ΒΙΝΤΕΟ]

 Ένα σοκαριστικό βίντεο με τον Ουκρανό εκατομμυριούχο Άλεξ Σλομποζένκο να δοκιμάζει μια Ferrari SF90 Stradale στους δρόμους του Ντουμπάι... βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το βουλγαρικό πόρταλ αυτοκίνησης Automedia, ο νεαρός άντρας είχε νοικιάσει το πανάκριβο σούπερκαρ για να δει εάν αξίζει να αντικαταστήσει μ’ αυτό τη Lamborghini Huracan που ήδη έχει.

Αλλά ακόμα και γι’ αυτόν τον οδηγό που έχει οδηγική εμπειρία με ανάλογο υπεραυτοκίνητο, είναι μάλλον απίθανο να θελήσει να πλησιάσει ξανά κοντά σε μια Ferrari SF90 Stradale.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έστω κι αν ήταν ο ίδιος που ανέβασε το βίντεο με το τροχαίο ατύχημα – ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, μόνο το αμάξι έπαθε κάποιες ζημιές – στη συνέχεια το έσβησε για την κοινή θέα στο Instagram και το έκανε ιδιωτικό.

Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, πολλοί χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης το είχαν κατεβάσει και το είχαν αναπαράγει.

Όπως μπορείτε να δείτε στο κλιπάκι, ο εκατομμυριούχος οδηγός πρέπει να πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της Ferrari SF90 Stradale.

O Σλομποζένκο πάντως διαβεβαιώνει ότι το συμβάν ήταν αποτέλεσμα μηχανικής βλάβης.

Το βίντεο έγινε viral σε διάφορες πλατφόρμες στα social media με τους χρήστες να εκφράζουν την ανακούφισή τους που δεν τραυματίστηκε κανείς στο τροχαίο, αλλά ταυτόχρονα και τη θλίψη τους που ένα τόσο πανέμορφο αυτοκίνητο έπαθε ζημιά.

Πάντως, δεν έλειψαν κι εκείνοι που δεν έδειξαν να πείθονται κι έκαναν λόγο για διαφημιστικό κόλπο και στημένο περιστατικό για τη δημοσιότητα, μιας και το τροχαίο έχει βιντεοσκοπηθεί από διαφορετικές οπτικές γωνίες και κάμερες.

Όπως και να έχει, δύο πράγματα είναι δεδομένα. Κανείς δεν τραυματίστηκε κι ένα υπέροχο αμάξι στραπατσαρίστηκε.

Δείτε το βίντεο: