Latest News

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Η Σίντι Κρόφορντ έγινε 56 και γιόρτασε τα γενέθλια ποζάροντας χωρίς μακιγιάζ [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]


Η Σίντι Κρόφορντ έγινε 56 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ στο Instagram, να τρώει λίγη από την εντυπωσιακή ...τούρτα της. 

 

Το 56χρονο πρώην σουπερμόντελ πόζαρε με πιτζάμες, μάσκα περιποίησης κάτω από τα μάτια και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ απολαμβάνει μια μπουκιά τούρτας. 

 

«Συνέρχομαι από το σαββατοκύριακο των γενεθλίων μου», σχολίασε στην ανάρτηση, που ενθουσίασε τους 6 εκατομμύρια followers της, προσθέτοντας τα emoji ενός καφέ και μια τούρτας. «Και μια πρωινή μάσκα». 

 

 

Λίγο νωρίτερα είχε δημοσιεύσει μια ακόμη φωτογραφία, αυτή τη φορά με μακιγιάζ, να ποζάρει στέλνοντας φιλιά στην κάμερα, ξανά πάνω από την τούρτα της, όπου ευχαρίστησε τους φανς για «όλη την αγάπη». 

 

 

Το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή τα γενέθλια την επόμενη μέρα, είχε μοιραστεί μια throwback φωτογραφία της από όταν ήταν μικρό κορίτσι, δίνοντας μερικές συμβουλές στον νεότερο εαυτό της. 

 

«Την παραμονή μιας ακόμη μέρας γενεθλίων, κοιτάζω πίσω τη μικρή Σίντι και σκέφτομαι τι θα της έλεγα», έγραψε. «Θα της έλεγα να είναι πιο ευγενική με τον εαυτό της, να συμπεριφέρεται στον εαυτό της όπως συμπεριφέρεται στους φίλους της. Θα της έλεγα ότι όλοι νιώθουν άγχος σε νέες καταστάσεις και μερικές φορές πρέπει απλώς να προσποιηθείς μέχρι να τα καταφέρεις. Θα της έλεγα να μην φοβάται μήπως γελοιοποιηθεί – να χορεύει, να τραγουδάει, κ.λπ. – ακόμη κι αν δεν είναι καλή σε αυτό».

 

Και συνέχισε: «Να γελάει όσο περισσότερο μπορεί. Να γίνει ευάλωτη. Να διακινδυνεύσει να δείξει τον πραγματικό της εαυτό σε ανθρώπους που αγαπά— η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. Συνεχίστε να μεγαλώνετε και να μαθαίνετε… η ζωή είναι ευλογία!».