Latest News

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Τόνος τριών μέτρων και 390 κιλών από το Ιόνιο στην Κεντρική Αγορά του Ρέντη


Ένα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχουν αλιευθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα...
έφτασε τη Δευτέρα στο «Ιχθυοπωλείο ΕΝΑΛΕΙΟΝ» στην «Αγορά του Καταναλωτή», που στεγάζεται στον χώρο της Κεντρικής Αγοράς στον Ρέντη (ΟΚΑΑ).

 Σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται για έναν τόνο του είδους Κιτρινόπτερος (yellowfin), βάρους 390 κιλών και μήκους περίπου 3 μέτρων. Το εν λόγω ψάρι αλιεύτηκε στο Ιόνιο πέλαγος και πρόκειται να διοχετευτεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Η ζήτηση για ανάλογα, εκλεκτά αλιεύματα αυτού του είδους είναι μεγάλη και στην Ασία. 

 Στην «Αγορά του Καταναλωτή» στεγάζονται ιχθυοπωλεία, κρεοπωλείο, καταστήματα φρούτων και λαχανικών, παντοπωλεία και καταστήματα με εξειδικευμένα τυριά και αλλαντικά, ζαχαρώδη προϊόντα, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα καταστήματα. Οι καταναλωτές που την επισκέπτονται βρίσκουν οργανωμένους χώρους στάθμευσης, ενώ μπορούν να συνδυάσουν τις αγορές τους με διασκέδαση και γαστρονομία, αφού στην Αγορά του Καταναλωτή δραστηριοποιούνται και επιχειρήσεις εστίασης. 

 Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, προτείνει σε όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν την Κεντρική Αγορά του Ρέντη και να ζήσουν την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η «Αγορά του Καταναλωτή».