Latest News

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Survivor : Ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος παίκτης του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης [ΛΙΣΤΑ]


Το Survivor 5 έχει καταφέρει από τη στιγμή της πρεμιέρας του, να κερδίσει και πάλι μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών και να συγκεντρώνει ...υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Αυτό οφείλεται τόσο στην προσοχή με την οποία επιλέχτηκαν οι προσωπικότητες που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όσο και διαφορετικά και ιδιαίτερα αθλήματα που βλέπουμε στον στίβο μάχης. Εμείς σου βρήκαμε τα στατιστικά για το φετινό Survivor.

Ποιος παίκτης ξεχωρίζει με τις επιδώσεις του; Ποιος είναι στο τέλος της κατάταξης;

 
 

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουν να φιγουράρει στην πρώτη θέση στα στατιστικά ένας παίκτης που μπήκε ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Πρόκειται για τον Θανάση Μπέλλο, έναν παίκτη που έχει βάλει τα γυαλιά σε πολύ νεότερους σε ηλικία παίκτες, με τον παίκτη της ομάδας των “μαχητών” να έχει φέρει μέχρι στιγμής 14 νίκες και μόλις 3 ήττες.

 
 

Στον αντίποδα βρίσκουμε τον Βαλάντη. Ο παίκτης της ομάδας των “διάσημων” και γνωστός τραγουδιστής αγωνιστικά φαίνεται να μη τα καταφέρνει τόσο καλά. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης έχει καταφέρει να φέρει μόλις 1 νίκη στους 9 αγώνες που έχει παίξει, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να βρίσκεται δικαιολογημένα κάθε εβδομάδα στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.


Survivor 5: Αναλυτικά τα στατιστικά του φετινού κύκλου