Latest News

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Survivor spoiler – Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο- Aυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας [ΒΙΝΤΕΟ]


Πρόκειται για κάποιον που έχει συζητηθεί ιδιαιτέρως και έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τη συμπεριφορά και τις... απόψεις του

Ο λόγος για τον Βαλάντη. Ο τραγουδιστής, μετά την απαράδεκτη φράση που είπε στην Ευρυδίκη, έχει στρέψει τους συμπαίκτες του εναντίον του.

Κανείς από την ομάδα των Διάσημων δεν θέλει να του μιλάει και ο ίδιος έχει απομονωθεί.

Μάλιστα, οι Κόκκινοι παρακαλούν να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να βρουν την ησυχία του, αφού συνεχώς δημιουργεί προβλήματα και εντάσεις στην παραλία.

Θα εισακουστούν οι προσευχές τους;

Σύμφωνα με τα spoiler, ναι. Οι πληροφορίες θέλουν τον Βαλάντη να είναι ο επόμενος παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου και σύντομα. Δηλαδή, στο επεισόδιο της Τετάρτης 19 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη βδομάδα τρεις είναι οι υποψήφιοι.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο τραγουδιστής και χθες (17/1) μετά από στρατηγική που ακολούθησαν οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο τον Γιωρίκα και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος είναι δημοφιλής.

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τα λόγια όλων, εκτός του Βαλάντη, η ομάδα είχε συνεννοηθεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση ο Γιωρίκας Πηλίδης, τον οποίο και θεωρούν όλοι, τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας τους.

Έτσι και έγινε, μιας και όλοι έγιναν μια γροθιά ώστε να φύγει στο επόμενο συμβούλιο ο Βαλάντης.

Μέχρι να του πουν «αντίο» ας δούμε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ιδιαίτερο θα είναι το αποψινό (18/1) επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα και εικόνες από τους πιο δικούς τους ανθρώπους.

Μία είναι όμως η ομάδα που θα τα καταφέρει. Ποια;

Σύμφωνα με τα spoiler, τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας θα κερδίσουν οι Διάσημοι. Θα παλέψουν στον στίβο μάχης και θα πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα υπάρξει και δεύτερος αγώνας αλλά για το φαγητό. Αυτόν θα τον πάρουν οι Μαχητές. Μπορεί λοιπόν, να μην επικοινωνήσουν με τις οικογένειες και τους φίλους τους αλλά τουλάχιστον δεν θα μείνουν νηστικοί.

Παράλληλα, θα δοθεί ένα τέλος στο ειδύλλιο Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη.

Ο παίκτης των Μπλε θα δηλώσει πως «καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και η πλακίτσα». Πώς θα αντιδράσει η ηθοποιός;