Latest News

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

«Secrets of Playboy»: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Χιου Χέφνερ στο ντοκιμαντέρ [ΒΙΝΤΕΟ]

 
Το Playboy αποστασιοποιείται από τον ιδρυτή Χιου Χέφνερ, καθώς η εταιρεία έρχεται αντιμέτωπη με μια... κοινωνική κατακραυγή. 

Ο Χέφνερ ίδρυσε το Playboy το 1953 έχοντας από τότε εξελιχθεί σε μια παγκόσμια αυτοκρατορία.

Η σειρά ντοκιμαντέρ “Secrets of Playboy” έκανε πρεμιέρα, και η εταιρεία κατήγγειλε τις υποτιθέμενες «αποκρουστικές ενέργειες» του Χέφνερ και άλλων που κατονομάζονται. Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε 10 μέρη και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με αρκετούς από το προσωπικό του Χέφνερ, τον στενό κύκλο και παλαιότερες φίλες του, συμπεριλαμβανομένης της Χόλι Μάντισον. «Δεν συνειδητοποίησα ότι το να μπω στον κόσμο του Playboy ήταν μια επικίνδυνη επιλογή», είπε η Μάντισον μεταξύ άλλων.

«Ήταν αρπακτικό», είπε η πρώην φίλη του Χέφνερ, Σόντρα Τεοντόρ στην The Post. «Τον παρακολούθησα, έβλεπα το παιχνίδι του. Παρακολούθησα πολλά κορίτσια να περνούν από τις πύλες (του Playboy Mansion) φρέσκα και να φεύγουν κουρασμένα και ταλαιπωρημένα. Με περιποιήθηκε και έστρεψε το μυαλό μου ώστε να σκεφτώ ότι ο τρόπος του ήταν φυσιολογικός», είπε για τον Χέφνερ. «Με μύησε στα ναρκωτικά. Δεν είχα πιει ποτέ ένα ποτό ή ένα ναρκωτικό πριν πάω στο “Playboy Mansion”. Και το πρώτο μου βράδυ εκεί μου έδωσαν σαμπάνια και τα ναρκωτικά ήρθαν αργότερα». Μάλιστα, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη πως ο Χέφνερ ήθελε το κατοικίδιό της στο παιχνίδι του!

«Πρώτα και κύρια, θέλουμε να πούμε: εμπιστευόμαστε και επικυρώνουμε τις γυναίκες και τις ιστορίες τους και υποστηρίζουμε σθεναρά τα άτομα που έχουν έρθει για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας και οτιδήποτε λιγότερο είναι ασυγχώρητο», ανέφερε με επιστολή η εταιρεία.

Η ηγετική ομάδα του Ομίλου διαβεβαίωσε επίσης το προσωπικό ότι η οικογένεια Χέφνερ δεν συνδέεται πλέον με το Playboy, το οποίο αποτελείται από γυναίκες υπαλλήλους, περισσότερο από το 80% . «Το σημερινό Playboy δεν είναι το Playboy του Χιου Χέφνερ», τόνισαν. «Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε κομμάτι της κληρονομιάς μας που δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες μας σήμερα και να χτίζουμε πάνω στην πρόοδο που έχουμε κάνει, καθώς εξελισσόμαστε ως εταιρεία, ώστε να μπορούμε να οδηγήσουμε σε θετικές αλλαγές».

«Ελάτε μαζί μας να κάνουμε το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να ακούμε καθώς αυτές οι γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες τους και συνεχίζουν να καταπολεμούν την παρενόχληση και τις διακρίσεις σε όλες τις μορφές. Να υποστηρίζουμε τη θεραπεία και την εκπαίδευση», υπογραμμίζει η ομάδα του Playboy.

«Οι γυναίκες μου έλεγαν τι είχαν περάσει και γιατί ήταν σημαντικό για εμάς να επανεξετάσουμε ποιος ήταν πραγματικά ο Χεφ», ανέφερε η director Αλεξάντρα Ντιν. «Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα σχετικά με την αναφορά αυτής της ιστορίας ήταν ο φόβος που υπήρχε από τους συντελεστές για να πουν την αλήθεια. Ήταν μια πολύ αργή διαδικασία», είχε τονίσει στην Post.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι πριν από το θάνατό του, ο Χέφνερ έβαλε τα πράγματα «στη θέση τους για να προστατεύσει τον εαυτό του» και να μην αποκαλυφθεί. Ακόμα, υποστηρίζεται πως είχε εξοπλίσει την έπαυλή του με κρυφές κάμερες για να καταγράφει, κουνελάκια, διασημότητες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης να εμπλέκονται σε σεξουαλικές πράξεις για χρόνια. Ο Χιου Χέφνερ παραιτήθηκε το 2016 και ο γιος του, Κούπερ, τον διαδέχθηκε για λίγο πριν από το θάνατο του Χιου το 2017.