Latest News

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Revenge porn: 16χρονη καταγγέλλει 28χρονο – Απειλούσε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της

 Νέα καταγγελία για revenge porn είδε το φως της δημοσιότητας μετά την δημοσιοποίηση του Γολγοθά που βίωσε μια 16χρονη κοπέλα όταν ζήτησε από τον 28χρονο φίλο της... να χωρίσουν.

Τότε εκείνος, έστειλε στον πατέρα της κοπέλας γυμνές της φωτογραφίες και απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει.

 Η 16χρονη είχε συνάψει εξ αποστάσεως σχέση μέσω των social media με τον άνδρα και όταν χώρισαν εκείνος άρχισε να την απειλεί. Ο  28χρονος συστηνόταν ως λοχαγός στα ΟΥΚ και της έταζε έρωτα και γάμο.

Στα ηχητικά ντοκουμέντα που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο 28χρονος ακούγεται να λέει:

«Έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει στο Facebook, στο YouTube, στο Instagram. Να ξέρεις, τα έχω στείλει όλα. Τα βλέπουν όλοι και γελάνε. Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το παρακαλάς».

«Είμαι λοχαγός στα ΟΥΚ, εκπαιδεύω παλικάρια της αστυνομίας και του στρατού. Μου έχει μιλήσει η κόρη σας για αυτά τα πράγματα. Επειδή η κόρη σας μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα και αν σας είναι εύκολο να τη μαζέψετε… Δεν θέλω να σηκώσετε χέρι απάνω της. Με ήρεμο τρόπο αν μπορείτε. Και σόρι για την ενόχληση. Σας έχω σαν πατέρα, σας καταλαβαίνω, σας σέβομαι από εκεί και πέρα είναι δική σας η επιλογή τι θα κάνετε» είπε.

Στη συνέχεια άρχισε να απειλεί και την οικογένεια της 16χρονης:

«Εγώ θα σε βάλω μέσα και δεν θα ξαναβγείς έξω. Κι άμα θες πήγαινε στο … πήγαινε όπου θες. Εγώ θα σου κάνω μήνυση. […] Έχω τα στοιχεία σου, ξέρω πού μένεις, έχω κι άλλες φωτογραφίες που μου έχει στείλει η κόρη σας και μου έχει στείλει και για εσάς φωτογραφίες και για τη γυναίκα σας. Εγώ αυτά θα τα στείλω στην αστυνομία και από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε» ακούγεται να λέει ο 28χρονος.