Latest News

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

NFL: Παίκτης έβγαλε τη φανέλα και έφυγε από το γήπεδο, την ώρα του αγώνα- «Τέλος» από την ομάδα [ΕΙΚΟΝΕΣ]


 Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο NFL, όταν παίκτης των Tampa Bay Buccaneers αποχώρησε από το γήπεδο την ώρα της αναμέτρησης με τους... New York Jets. 

 

Η ομάδα του έχανε όταν ο Αντόνιο Μπράουν, που στεκόταν στην πλαϊνή γραμμή, εμφανώς εκνευρισμένος έβγαλε τη φανέλα του και την πέταξε. Συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, αλλά μάταια, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ. Στη συνέχεια, έβγαλε το φανελάκι και τα γάντια του, τα πέταξε στις κερκίδες και αποχώρησε από το γήπεδο χαιρετώντας τους φιλάθλους. 

 

«Δεν ανήκει πλέον στην ομάδα, τέλος», δήλωσε ο αρχιπροπονητής Μπρους Άριανς, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 28-24. Αργότερα ο Άριανς δήλωσε στο Fox Sports ότι δύο φορές είπε στον Μπράουν να μπει στο παιχνίδι αλλά εκείνος αρνήθηκε, οπότε του είπε να φύγει. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 33χρονος είναι στο επίκεντρο. Τον Δεκέμβριο μπήκε σε αναστολή άνευ αποδοχών για τρία παιχνίδια, έπειτα από έρευνα της λίγκας που διαπίστωσε ότι παραβίασε τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό. 

 

Τον Ιούνιο του 2020 δικαστήριο τον έθεσε υπό επιτήρηση για δύο χρόνια, έπειτα από κατηγορίες σε βάρος του για επίθεση και διάρρηξη. Επιπλέον, στο παρελθόν δύο γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.