Latest News

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

MasterChef 6: Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα - Κάθε πότε θα προβάλλεται ο διαγωνισμός, τι θα δούμε φέτος [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Tο MasterChef 6 είναι εδώ και κάνει πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 στις 21.00, στο Star, με επεισόδια που θα προβάλλονται...

 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. 

H αγωνία για τον φετινό διαγωνισμό κορυφώνεται και ανυπομονούμε δίχως αύριο για τις πρώτες μαγειρικές auditions! Θυμίζουμε, φυσικά, ότι, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 6, την παράσταση “έκλεψαν” οι τρεις αγαπημένοι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πρωταγωνιστώντας σε ένα εξαιρετικά ευφάνταστο trailer που μας χάρισε άπλετο γέλιο!

 
 

 
 

Για να περάσουμε, όμως, στο “ψητό”, να πούμε ότι η αγωνία κάπου εδώ τελειώνει, αφού ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για ακόμα μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star, ξεκινώντας από σήμερα το βράδυ, για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 6!

 

«Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου»! Αυτό πιστεύουν οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος και αναζητούν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια, δημιουργικότητα! Αυτό είναι το τέλειο “menu” του σωστού μάγειρα για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα!

Αυτή τη σεζόν, οι τρεις chef δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γευτούν άτολμα πιάτα αλλά ακραία πρωτότυπες, τολμηρές δημιουργίες! Δεν θέλουν δικαιολογίες αλλά δουλειά, επιμονή, αγάπη, σεβασμό στα υλικά και φαντασία! Δεν ζητούν απλώς την τελειότητα. Την απαιτούν ξεκάθαρα, για όσους καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 6!

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 6.

MasterChef 6: Δείτε το ξεκαρδιστικό trailer

Λίγο πριν το γύρισμα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε προπόνηση με τον επαγγελματία αθλητή, φόρεσε τον εξοπλισμό του, έβαλε το μασελάκι του και ρίχτηκε σαν “πάνθηρας” στη μάχη!

Οι υποψήφιοι έχουν 35 λεπτά στη διάθεσή τους, ώστε να ετοιμάσουν ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους κριτές, και που θα τους χαρίσει μία από τις πολυπόθητες ποδιές.

Ενδεικτικό είναι το ρεκόρ συμμετοχών που καταγράφηκε φέτος, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 8.000, παρόλο που υπήρχαν ήδη δύο νέοι μαγειρικοί διαγωνισμοί στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του σε μια αίθουσα μπαλέτου. Αντί να ετοιμάζει σάλτσα κουλί, βρέθηκε ανάμεσα σε τουτού από λευκό τούλι και εκείνος ως «μαύρος κύκνος» πάλεψε να συντονίσει τις κινήσεις του με τις εντολές της δασκάλας χορού, προκαλώντας της.. πονοκέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα, τα οποία είχαν σταματήσει λόγω κορωνοϊού τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνιζόμενος ή η διαγωνιζόμενη που θα περάσει επιτυχώς από όλες τις δοκιμασίες και θα καταφέρει να αναδειχθεί νικητής/νικήτρια, εκτός από τον τίτλο του Έλληνα ή της Ελληνίδας MasterChef 6 θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.