Latest News

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ξεσπά για τους celebrities followers: «Χοροπηδούν πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου» [ΕΙΚΟΝΕΣ]


 Στο επίκεντρο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με αφορμή το γεγονός ότι έκανε like -που μετέπειτα αφαίρεσε- σε ομοφοβικά σχόλια  που είχαν γίνει σε βάρος του... Ηλία Γκιώνη.

Έχοντας χάσει πολλούς followers το τελευταίο διάστημα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ξέσπασε μέσω διαδοχικών stories στο Instagram, απευθυνόμενος -μεταξύ άλλων- στους celebrities που κάποτε βοήθησε -όπως τονίζει- και τώρα του γυρνούν την πλάτη.

«Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου»

«Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram.

Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας στη google τη λέξη κάρμα. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου, χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν.

Και χαίρομαι επίσης που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με την δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς», ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση, ενώ επανήλθε γράφοντας:

«Είδα διαδικτυακούς μου φίλους celebrity και μη, με τους οποίους έχω πει παραπάνω από μια κουβέντα και ένα απλό καλησπέρα, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουν ζητήσει βοήθεια και τους την έδωσα απλόχερα όπως κάνω πάντα και σπεύδουν να με σβήσουν από φίλο λες και έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους, έναν βραχνά που έψαχναν καιρό να πετάξουν και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία», ανέφερε μεταξύ άλλων, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του.

Τα stories του στο Instagram