Latest News

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Πρίγκιπας Άντριου: Απορρίφθηκε το αίτημά του για αποδέσμευση από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης


 Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών απέρριψε το αίτημα του πρίγκιπα Άντριου για την αποδέσμευσή του από υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην οποία εμπλέκεται μετά από μήνυση της ...Βιρτζίνια Τζιουφρ. 

 

Πιο συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 17 ετών. 

 

Η νομική ομάδα του πρίγκιπα Άντριου είχε υποστηρίξει ότι ένας νομικός συμβιβασμός της Τζιουφρ με τον κατηγορούμενο για σεξουαλικά εγκλήματα, Τζέφρι Έπσταιν το 2009 τον προστάτευσε από τη μήνυσή. Σύμφωνα με την εξωδικαστική ρύθμιση του 2009, η Τζουφρέ έλαβε 500.000 δολάρια από τον Έπσταϊν.

 

Έτσι, η δικηγόροι του, επικαλέστηκαν αυτό τον συμβιβασμό ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους ανέφερε ότι η Τζιουφρ δε θα μηνύσει κανέναν άλλον από τις επαφές του Έπσταϊν.  Ωστόσο, δικαστής της Νέας Υόρκης έκρινε ότι οι ισχυρισμοί ήταν αβάσιμοι. 

 

Στα δικαστικά έγγραφα, η Τζιουφρ αναφέρει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εμπορίας και κακοποίησης από τον δισεκατομμυριούχο χρηματιστή Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε εν μέσω κατηγοριών για σεξουαλικά εγκλήματα, σε βάρος και ανηλίκων. Μέρος της κακοποίησής της περιλάμβανε την «προώθησή» της σε άλλους ισχυρούς άνδρες, όπως καταγγέλλει.

 

Ο πρίγκιπας Άντριου, ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας, είπε σε συνέντευξή του το 2019 ότι δε θυμόταν ποτέ να είχε συναντήσει τη Βιρτζίνια Τζιουφρ και ότι οι ισχυρισμοί της ότι έκαναν σεξ «δεν υφίσταται».