Latest News

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ρομπ Λόου: Η σύζυγός μου έμαθε στη Γκουίνεθ Πάλτροου στοματικό σεξ

 

Ο ηθοποιός Ρομπ Λόου προχώρησε σε πικάντικες αποκαλύψεις για την Γκουίνεθ Πάλτροου, μιλώντας στο σόου του Τζίμι Κίμελ, επιβεβαιώντας τα περί «διδαχής» στοματικού έρωτα από τη ...σύζυγό του.

 

Τον Ιούλιο του 2020, η Πάλτροου είχε αποκαλύψει σε podcast με τον Ρομπ Λόου πως η μέικαπ άρτιστ σύζυγός του, Σέριλ Μπέρκοφ, στενή φίλη από παλιά, είχε μοιραστεί την εμπειρία της, διδάσκοντάς τη «πώς να κάνει στοματικό σεξ» όταν ήταν νέα. 

 

Ο Λόου, ερωτηθείς για το ζήτημα, απλώς επιβεβαίωσε. 

 

«Λοιπόν, κοίτα να δεις: Τα καλά νέα είναι πως η σύζυγός μου δεν παρακολουθεί τίποτα απ'όσα κάνω, οπότε δεν βλέπει κι αυτό. Γι'αυτό μπορώ να το πω» είπε αρχικά και συνέχισε: «Όταν η Γκουίνεθ ήταν μικρή, φαινόταν 18χρονη για την ηλικία της, η σύζυγός μου ήταν ακόμα μέικαπ άρτιστ σε μια ταινία όπου δούλευε η μητέρα της Γκουίνεθ, Μπάιθ Ντάνερ. Η Γκουίνεθ πήγε να τη δει και η Σέριλ της έδωσε τσιγάρο και βγήκαν έξω να καπνίσουν πίσω από τα τροχόσπιτα. Ήταν σαν μεγάλη αδερφή για την Γκουίνεθ, ακόμη είναι». 


«Και, προφανώς, όπως μου είπε η Γκουίνεθ στο podcast, δεν είχα ιδέα, αλλά πρέπει να την ευχαριστήσω, πως η σύζυγός μου της έμαθε πώς να... - πώς να το πούμε αυτό σε τηλεοπτικό πρόγραμμα; Είναι δική σου η εκπομπή» είπε στον Κίμελ ο οποίος απάντησε χωρίς περιστροφές «Νομίζω 'πώς να κάνει στοματικό σεξ' θα ήταν ο τρόπος να το πούμε. Που είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο αυτό που έκανε». 

 

Η ατάκα τού Κίμελ έδωσε «πάσα» στον Λόου που αστειεύτηκε, αναφερόμενος στον πρώην και νυν σύζυγο τής ηθοποιού: «Ή, όπως μ'αρέσει να λέω, Κρις Μάρτιν και Μπραντ Φάλτσακ, παρακαλούμε!»


«Κατ'αρχάς, έβγαινε με τον Κίανου Ριβς με τον οποίο ήμουν τσιμπημένη. Και ήταν τόσο κουλ. Ήξερε πως κάπνιζα κρυφά και ήρθε να καπνίσουμε μαζί πίσω από τα τρέιλερ. Και μου έμαθε πώς να κάνω στοματικό έρωτα, ξέρετε, όλα αυτά τα κλασικά της Σέριλ» είχε πει τότε στο podcast η Πάλτροου. 

 

«Τη συμβουλευόμουν. Πίστευα πως ήταν κυριολεκτικά η πιο κουλ γκόμενα όλων των εποχών» είχε αναφέρει ακόμη, προσθέτοντας πως εκτιμούσε το γεγονός πως η Μπέρκοφ τής συμπεριφερόταν σαν σε ενήλικη. «Ήταν απίθανη μαζί μου. Και ήμουν ακόμη παιδί του Γυμνασίου. Κι επίσης με αγαπούσε τόσο πολύ πριν γίνω κάτι ή κάποια, ξέρετε...». 

 

Η Πάλτροου δεν είχε μπει σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς της είπε η Μπέρκοφ, παραδεχόμενη, ωστόσο, πως «δεν ήταν τόσο η μνήμη τής τεχνικής - αν και είμαι σίγουρη πως την εφάρμοσα με την πρώτη ευκαιρία».