Latest News

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Μέγκαν Φοξ: Παντρεύεται τον Μασίν Γκαν Κέλι – «Ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» [BINTEO]


 Happy end φαίνεται ότι θα έχει η σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι, καθώς το ζεύγος... ανακοίνωσε δημοσίως ότι αρραβωνιάστηκε.

Η Φοξ μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον ράπερ να γονατίζει μπροστά της και να της κάνει πρόταση γάμου.

«Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» έγραψε.

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο ράπερ, ήταν ερωτευμένος με τη Μέγκαν Φοξ από την εφηβεία του, ενώ είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του,

Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι αυτό ήταν ανέκαθεν το μεγαλύτερό του όνειρο και μάλιστα, είχε δεσμευτεί απέναντι στους συμμαθητές του πως «αυτή την γυναίκα κάποια στιγμή θα την παντρευόταν».

Από τη δική της πλευρά, η Φοξ έχει αναφέρει πως η σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι ήταν το «σωσίβιό» της, καθώς από τον Μάρτιο του 2020, οπότε και ξεκίνησε η σχέση τους, βλέπει τον εαυτό της να αλλάζει, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από την εμφάνιση.

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει επίσης πως ο σύντροφός της είναι «η δίδυμη φλόγα της», προσθέτοντας πως «περίμενε μία αιωνιότητα για να τον συναντήσει».

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Κέλι, ενώ έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Από την άλλη, η Φοξ έχει τρία παιδιά από τον γάμο της με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν.