Latest News

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Χάιντι Κλουμ: Έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2 εκατ. δολ και εξηγεί γιατί το ένα κοστίζει περισσότερο από το άλλο [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]

 


Η Χάιντι Κλουμ βρέθηκε στο πλατό της Έλεν Ντε Τζενέρις με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού της με τον Snoop Dogg και αποκάλυψε για το ένα της πόδι αξίζει περισσότερο από... το άλλο.

 

Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού του «Heidi 'Blanking' Klum», το σούπερ μόντελ αποκάλυψε ότι ένας πελάτης ασφάλισε τα πόδια της για 2 εκατομμύρια δολάρια. Εξήγησε δε , ότι το ένα κοστίζει περισσότερο από το άλλο λόγο μιας ουλής.

 

«Όταν ήμουν μικρή έπεσα πάνω σε ένα ποτήρι και έχω μια μεγάλη ουλή. Προφανώς έχω βάλει τόσο μέικ απ μαυρίσματος πάνω που δεν μπορείτε να το δείτε» είπε αστειευόμενη.

 

«Το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο», προσθέτει η Κλουμ λέγοντας ότι αυτό είναι ένα από τα περίεργα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι.

 

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, η 48χρονη σταρ εξηγεί επίσης πώς το όνειρό της να τραγουδήσει με τον Snoop Dogg τελικά έγινε πραγματικότητα ενώ αποκάλυψε ότι τους στίχους έχει γράψει ο σύζυγός της.

 

Η εκπομπή θα προβληθεί σήμερα.