Latest News

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Συνεργασία του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την εταιρεία Ηuawei

Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ) και στελέχη της Ηuawei Ελλάδος πραγματοποίησαν συνάντηση στα γραφεία του ΚΕΠΠ ...

με στόχο την αναζήτηση δυνατοτήτων συνεργασίας αλλά και την παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Huawei και των έργων που υλοποιεί σχετικά με τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες, IoT, smart cities κ.ά.

Στη συζήτηση που ακολούθησε εκπρόσωποι του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συγκεκριμένα, ο Αντιπρύτανης και Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Γρηγόριος Χονδροκούκης, ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Δ. Βέργαδος, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Digital Culture, Smarti Cities, IoT and Advanced Digital Technologies» καθώς και η κα Ευαγγελία Σιδέρη, Προϊσταμένη του  Κέντρου Ερευνών παρουσίασαν με τη σειρά τους τους στόχους, το έργο και τις δράσεις του Κέντρου Ερευνών τόσο σε επίπεδο καινοτομίας όσο και έρευνας.  

Από την Huawei το παρόν έδωσαν ο κ. Austin Zhang, VP for Global Government Affairs της Huawei Technologies Co., Ltd, η κα. Τόνια Πέτροβιτς, Senior Public Relations Manager της Ηuawei Ελλλάδος και η κα. Luna Zhang, Public Relations Manager Huawei. Τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τις δραστηριότητες της Huawei και τα έργα που υλοποιεί και συζήτησαν με τους εκπροσώπους του Κέντρου Ερευνών θέματα σχετικά με τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες, IoT, smart cities κ.ά.

Και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε να ακολουθήσουν νέες συναντήσεις με σκοπό τη διερεύνηση πιθανών συνεργασιών.