Latest News

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτό θα είναι το μέλλον της Δρόσως και του Κωνσταντή


 Οι έρωτες και τα συναισθηματικά ειδύλλια μας απασχόλησαν ιδιαίτερα στις Άγριες Μέλισσες, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Ποιο ζευγάρι είναι αυτό που αντιστέκεται με θάρρος στις δυσκολίες;

Η σχέση τους πέρασε από πολλά στάδια, ωστόσο, οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. 

Ο λόγος, φυσικά, για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή οι οποίοι με την αγάπη τους δίνουν μια χαρούμενη νότα στη σειρά του ΑΝΤ1.

Δεν άντεξαν να μείνουν για πολύ καιρό χωριστά κι έτσι, αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Ποιο θα είναι, όμως, το μέλλον τους στη σειρά;

Σύμφωνα με  Spoiler, οι δυο τους, θέλοντας να αφήσουν πίσω τα ένοχα μυστικά που τους κράτησαν χώρια, και μετά το διαζύγιο της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, ζουν ξανά ευτυχισμένες στιγμές.

Η αγάπη τους αποδεικνύεται ισχυρή μέρα με την ημέρα, ενώ όπως όλα δείχνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους δε θα αργήσει να ‘ρθει.

Ο Κωνσταντής θα μετακομίσει στο Διαφάνι για να είναι κοντά στη Δρόσω και μάλιστα, της επιφυλάσσει και μία ευχάριστη έκπληξη!

Νιώθοντας πως εκείνη είναι η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή και πως δεν θα αγαπήσει ποτέ καμία σαν κι αυτή, πρόκειται να της κάνει πρόταση γάμου.

Η Δρόσω είναι διστακτική, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί, αφού κι εκείνη έχει έντονα συναισθήματα για εκείνον.

Happy end λοιπόν για Κωνσταντή και Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες!