Latest News

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Σασμός – Spoiler: Μια εντολή δολοφονίας σοκάρει…

 


Ο Διονύσης αποτελεί έναν από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες της σειράς ''
Σασμός''...του Alpha.

Ο ίδιος εμπλέκεται σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλείας, ενώ παράλληλα είναι αποφασισμένος να κάνει κόλαση τη ζωή της Σεμίνας, μετά την απόφασή της να χωρίσουν.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τον Πετρής και την Αργυρώ να μπαίνουν στο στόχαστρό του. Αρχικά, ο Διονύσης εκβιάζει τη Σεμίνα πως θα αποκαλύψει στον Πετρή το ένοχο παρελθόν της. Εκείνη δεν τον παίρνει στα σοβαρά κι έτσι ο Διονύσης βοηθά τον Πετρή ώστε να ανακαλύψει πως η κοπέλα στο παρελθόν εκδιδόταν.

Ωστόσο, αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Διονύση είναι πως η Αργυρώ ανακάλυψε μία βαλίτσα με αρχαία στο ξενοδοχείο. Το λάθος της είναι πως μη γνωρίζοντας την εμπλοκή του, τού εμπιστεύεται όσα βρήκε με τον ίδιο να την καθησυχάζει λέγοντά της ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει την Αστυνομία.

Ο Διονύσης και Άγης οργανώνουν ένα αδίστακτο σχέδιο εναντίον της Αργυρώς προκειμένου να της κλείσουν για πάντα το στόμα.

Εκείνη με τον Αστέρη αποφασίζουν να πάνε μια μικρή εκδρομή κι εκεί η κοπέλα θα αντιληφθεί με τον χειρότερο τρόπο ότι έχει μπει στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων που θέλουν να την σκοτώσουν.

Παρ’ όλα αυτά, στέκεται τυχερή και καταφέρνει να σωθεί. Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνεται τη συνωμοσία του Διονύση και του Άγη εναντίον της.