Latest News

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Κρις Νοθ: Και πέμπτη γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση τον ηθοποιό του Sex & the City

 


Μια ακόμη γυναίκα κατηγορεί τον ηθοποιό του Sex and the City, Κρις Νοθ, για σεξουαλική κακοποίηση...

 

Η Λίσα Τζεντίλ υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό το 2002 όταν εργαζόταν ως τραγουδίστρια. Δεν μπορεί ωστόσο να προχωρήσει μήνυση κατά του ηθοποιού, καθώς το αδίκημα έχει παραγραφεί.

 

Σύμφωνα με την Τζεντίλ, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο. Όπως περιέγραψε, ένα βράδυ ο Νοθ ανέβηκε στο διαμέρισμά της γιατί είπε ότι ήθελε να δει πού μένει, αλλά μόλις ανέβηκε, άρχισε να τη φιλάει και την τράβηξε με το ζόρι πάνω του. Έπειτα πίεσε το στήθος της, είπε, προτού γλιστρήσει τα χέρια του κάτω από το πουκάμισό του.
«Συνέχισα να σπρώχνω τα χέρια του προς τα κάτω, καθώς τράβηξε το πουκάμισό μου προς τα πάνω», είπε σε δήλωσή, υποστηρίζοντας ότι στη συνέχεια τράβηξε το χέρι της προς τα γεννητικά του όργανα.

 

«Η πόρτα του δικαστηρίου έχει κλείσει με δύναμη στο πρόσωπό της», είπε η δικηγόρος Γκλόρια Αλρεντ σε συνέντευξη Τύπου, προτρέποντας την ψήφιση του νόμου που θα επιτρέπει στις γυναίκες να ασκήσουν αγωγές εναντίον των πρώην κακοποιών τους.

 

Τέσσερις ακόμη γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον ηθοποιό του Sex and the City για σεξουαλική επίθεση, με δύο γυναίκες εξ αυτών να λένε στο Hollywood Reporter στις 17 Δεκεμβρίου ότι ο ηθοποιός τις βίασε. Και οι δύο κατήγοροι ισχυρίστηκαν ότι ο Νοθ έκανε σεξ μαζί τους μπροστά σε έναν καθρέφτη, με το πρώτο περιστατικό να φέρεται να έγινε το 2004, ενώ το δεύτερο το 2015, τρία χρόνια αφότου ο Νοθ παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Τάρα Γουίλσον, με την οποία έχει δύο παιδιά.

 

Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν επίσης ότι οι επιθέσεις έγιναν σε ένα από τα σπίτια του Νοθ - η πρώτη στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες και η δεύτερη στην οικία του στη Νέα Υόρκη, όπου ο ηθοποιός τις είχε προσκαλέσει.