Latest News

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Μετέδωσε live την ώρα που έκανε σεξ με τον άντρα της - Μπήκε και ο πατέρας της

 


Πολλά είναι τα ατυχήματα που έχουν συμβεί σε απρόσεκτους χρήστες των social media και ειδικά σε εκείνα που έχουν τη δυνατότητα της live μετάδοσης. Προσωπικές στιγμές έχουν βγει στον αέρα ενώ ακόμα και ροζ βίντεο έχουν διαρρεύσει χωρίς να το γνωρίζουν οι χρήστες των προφίλ.

Μία TikToker εξομολογήθηκε την δική της άβολη στιγμή όταν κατά λάθος έκανε live stream τις σεξουαλικές περιπτύξεις με τον άνδρα της και μεταξύ αυτών που την είδαν ζωντανά στο Facebook ήταν και ο πατέρας της.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η χρήστης του TikTok @rroberson16 έγινε viral όταν αποκάλυψε ότι είχε μεταδώσει ζωντανά τις πολύ προσωπικές της στιγμές. Και ακριβώς όταν νόμιζες ότι η ιστορία της δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερη, γίνεται.


«Είδαν το live 46 άτομα, ένας από αυτούς ήταν ο πατέρας μου»
Αναλογιζόμενη το περιστατικό που προκάλεσε ανατριχίλα, η νεαρή μητέρα έγραψε: «Τυχαία θυμήθηκα εκείνη τη μια φορά πέρυσι, όταν κατά λάθος βγήκα ζωντανά στο Facebook ενώ έκανα σεξ».

«Και το είδαν 46 άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου», συμπλήρωσε.

Όπως ήταν φυσικό, το ζευγάρι αγνοούσε παντελώς ότι οι προσωπικές τους στιγμές απαθανατίζονταν στην κάμερα. Μέχρι που ένας φίλος είδε τι συνέβαινε και ειδοποίησε τη γυναίκα.

Περιττό να αναφέρουμε ότι το περιστατικό ήταν τόσο σοκαριστικό για τη γυναίκα που «έκλαιγε για μια εβδομάδα συνεχόμενα». Αλλά ο σύζυγός της είχε μια μάλλον διαφορετική απάντηση.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του κλιπ: «Νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει. Ο σύζυγός μου εξακολουθεί να το βρίσκει ξεκαρδιστικό».

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 170.000 προβολές τις τελευταίες τρεις ημέρες με τους χρήστες του TikTok να μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες.