Latest News

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κάρλος Σαντάνα υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, ακύρωσε εμφανίσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

 


Ο Κάρλος Σαντάνα υποβλήθηκε σε επιτυχή «επέμβαση καρδιάς» και ακύρωσε εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει να κάνει στο Λας Βέγκας αυτό... τον μήνα. 

 

Ο 74χρονος μουσικός δημοσίευσε βίντεο στα social media, με το οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την υγεία του, έπειτα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν. 

 

Εξήγησε ότι το περασμένο Σάββατο ζήτησε από τη σύζυγό του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, γιατί «κάτι συνέβαινε στο στήθος μου». Όταν πήγε εκεί «διαπιστώσαμε ότι πρέπει να προσέχω λίγο, που το κάνω», συνέχισε. 

 

Ο Σαντάνα ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί. «Όταν θα παίξω για εσάς, θα το κάνω όπως συνηθίζω, δίνοντας το 150%. Δεν θα εμφανιζόμουν αν δεν μπορούσα να το κάνω», συμπλήρωσε. 

 

Ο βραβευμένος με 10 Grammy μουσικός υποβλήθηκε σε «μη προγραμματισμένη επέμβαση καρδιάς», σύμφωνα με τον Michael Vrionis, πρόεδρο της Universal Tone Management, ο οποίος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. 

 

Παράλληλα δήλωσε ότι ο Σαντάνα θα αρχίσει εκ νέου τις εμφανίσεις του τον Ιανουάριο. «Ο Κάρλος τα πάει φανταστικά και ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή», είπε.