Latest News

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Φρίκη: Έφηβος αποκεφάλισε την έγκυο αδερφή του με δρεπάνι

 


Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας έφηβος συνελήφθη από την  αστυνομία ως ύποπτο για τον αποκεφαλισμό της εγκύου αδερφής του...

 στην Ινδία.

Η 19χρονη γυναίκα είχε παντρευτεί έναν άνδρα χωρίς να έχει τη συγκατάθεση της οικογένειάς της, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Έφτιαχνε τσάι για τον αδερφό της και τη μητέρα της τη στιγμή που της επιτέθηκαν με ένα δρεπάνι. Ο έφηβος και η μητέρα του παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο έφηβος τράβηξε selfie με το κεφάλι της γυναίκας.

Ο αδερφός εστάλη σε αναμορφωτήριο, καθώς ο συνήγορός του δήλωσε ότι είναι ανήλικος. Ωστόσο, αξιωματούχος της αστυνομίας ανέφερε ότι πρόκειται να αμφισβητήσει αυτό τον ισχυρισμό, αφού έχει εντοπιστεί πιστοποιητικό που τον εμφανίζει ως ενήλικα. Η μητέρα είναι προφυλακισμένη.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Αουρανγκαμπάντ, σύμφωνα με το BBC.

Το θύμα είχε «κλεφτεί» τον Ιούνιο και είχε παντρευτεί τον εραστή της, παρά τις διαφωνίες της οικογένειάς της για τη σχέση τους. Παρά το γεγονός ότι προέρχονταν και οι δύο από την ίσια κάστα, η οικογένειά της δεν τον ενέκρινε επειδή η δική του οικογένεια ήταν φτωχότερη από τη δική τους.

Η νεαρή γυναίκα δεν είχε πολλές επαφές με την οικογένειά της μετά τον γάμο της, όμως η μητέρα της την επισκέφθηκε μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία της. Η αστυνομία ανέφερε ότι γνώριζε πως η κόρη της ήταν έγκυος.