Latest News

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Φρίκη: Ανάγκασαν 21χρονη να σκάψει τον τάφο της και στη συνέχεια την εκτέλεσαν [ΒΙΝΤΕΟ]

 


Μια 21χρονη  δολοφονήθηκε επειδή έκανε σχόλια για έμπορο ναρκωτικών. Μάλιστα, οι τρεις άνδρες που τη σκότωσαν, την ανάγκασαν πρώτα να σκάψει τον τάφο της και στη συνέχεια, ένας από αυτούς την πυροβόλησε... στο κεφάλι.

Το άψυχο σώμα της Αμάντα Αλμπάχ βρέθηκε θαμμένο σε παραλία στη Νότια Πολιτεία της Βραζιλίας, Σάντα Καταρίνα, ύστερα από υπόδειξη άνδρα μετά την ομολογία του.

Οι τρεις δράστες έχουν συλληφθεί και αρχικά υποστήριξαν ότι η Αμάντα έφυγε από ένα πάρτι στο οποίο βρίσκονταν και δεν την είδαν ξανά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η Αστυνομία έχει «αδιάσειστα στοιχεία» ότι ήταν ύποπτοι για την εξαφάνιση.

Ο αρχηγός της τοπικής Αστυνομίας, Μπρούνο Φερνάντες, αναφέρει: «Ένας από τους τρεις διαπίστωσε πως η Αμάντα αποκάλυψε σε κάποιους κατά τη διάρκεια του πάρτι ότι εμπλέκεται με το εμπόριο ναρκωτικών. Δεν του άρεσε και αποφάσισε να τη δολοφονήσει».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γονείς της 21χρονης, αφού στην τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί τους, το βράδυ της εξαφάνισης, ακούστηκε περίεργη. Μάλιστα, ήταν και ένας ακόμη άνδρας μαζί της. Αυτός είναι ένα από τους τρεις δράστες, ο οποίος, ομολόγησε ότι η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα.