Latest News

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Μαντόνα: Το Instagram κατέβασε προκλητικές φωτογραφίες της και εκείνη τις αναδημοσίευσε! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Εξοργισμένη εμφανίστηκε η Μαντόνα στο Instagram, έπειτα από την απόφαση της πλατφόρμας να κατεβάσει φωτογραφίες της με άκρως... προκλητικό περιεχόμενο.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλη την 63χρονη, πια, βασίλισσα της ποπ, η οποία διαμαρτυρήθηκε μέσω μιας ανάρτησής της, κάνοντας λόγο για σεξισμό.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια χαρακτήρισε ως «σεξιστική» την πολιτική του instagram περί γυμνού, ενώ δε δίστασε να ανεβάσει εκ νέου τις φωτογραφίες που κατέβασε η πλατφόρμα.

«Αναδημοσιεύω τις φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ειδοποίηση. Ο λόγος που το Instagram τις εξαφάνισε ήταν ότι φαινόταν η θηλή του στήθους μου.Εξακολουθεί να με εκπλήσσει το γεγονός πως ζούμε σε μια κοινωνία που επιτρέπει σε κάθε εκατοστό του σώματος μιας γυναίκας να φαίνεται εκτός από τη θηλή.

Λες και αυτό είναι το μόνο μέρος της ανατομίας μιας γυναίκας που θα μπορούσε να προκαλέσει και να παραπέμπει σε ερωτικές στιγμές. Η θηλή είναι αυτή που τρέφει το μωρό. Δεν μπορεί να αντρική θηλή να θεωρηθεί ερωτική;;;

Και τη γίνεται με τον κ@@@ της γυναίκας που δεν λογοκρίνεται ποτέ πουθενά. Νιώθω τυχερή που κατάφερα να διατηρήσω τη λογική μου κατά τη διάρκεια τεσσάρων δεκαετιών στις οποίες πρωταγωνιστούν η λογοκρισία, ο σεξισμός και ο μισογυνισμός.

Τέλεια συγχρονισμένος με τα ψέματα που έχουμε ανατραφεί να πιστεύουμε για τους προσκυνητές που μοιράζονταν το ψωμί με τους ιθαγενείς Ινδιάνους της Αμερικής όταν προσγειώθηκαν στο Plymouth Rock. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική» έγραψε.

Μια μέρα πριν, η Μαντόνα είχε δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρει ημίγυμνη, φορώντας ένα διχτυωτό καλσόν και ένα δαντελένιο εσώρουχο.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, μάλιστα, άφηνε ακάλυπτο το στήθος της με πολλούς θαυμαστές της να την κατακρίνουν λέγοντας πως ξεπέρασε τα όρια.

Ο κανονισμός του Instagram περί γυμνού

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Instagram, το γυμνό δεν επιτρέπεται στην πλατφόρμα, ενώ η γυναικεία θηλή είναι μέσα σε αυτό τον περιορισμό.

Υπάρχουν βέβαια, εξαιρέσεις στον κανόνα όπως «φωτογραφίες στο πλαίσιο του θηλασμού, στιγμιότυπα από τοκετό και μετά τον τοκετό, καταστάσεις που σχετίζονται με την υγεία (για παράδειγμα, μετά τη μαστεκτομή, καρκίνο του μαστού ή χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου) ή σε μια πράξη διαμαρτυρίας». Επιτρέπεται επίσης το γυμνό σε πίνακες και γλυπτά.