Latest News

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

ΣΟΚ - Πρώην παίκτης ΝFL ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύντροφό του μπροστά στον 5 μηνών γιο τους (ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Η αστυνομία καταζητεί τον πρώην παίκτη NFL Ζακ Στέισι, αφότου φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την πρώην κοπέλα του μπροστά στα μάτια του 5 μηνών γιου τους σε μια αδιανόητη επίθεση που καταγράφηκε από την κάμερα του σπιτιού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία στο Όκλαντ της Φλόριντα έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Στέισι, αφότου ο πρώην παίκτης του NFL πέταξε την Κριστίν Έβανς «σαν να ήταν μια ψεύτικη κούκλα» επάνω σε μια τηλεόραση», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα , ο ογκώδης 30χρονος παίκτης φέρεται να εξοργίστηκε στο σπίτι της Έβανς στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου. Φαίνεται να την χτυπά με ένα αντικείμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και να την χτυπά επανειλημμένα προτού την σύρει στο σαλόνι και την πετάξει επάνω σε μία τηλεόραση. Δεν σταμάτησε όμως εκεί και την έριξε και πάνω στην περπατούρα του μωρού της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αναζητείται από τις Αρχές - Έκκληση της πρώην κοπέλας του για όποιον γνωρίζει κάτι

Ο παίκτης του φούτμπολ, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες και ξυλοδαρμό και κακουργήματα, έχει εγκαταλείψει την πολιτεία της Φλόριντα, σύμφωνα με την αστυνομία και μπορεί να κρύβεται στην περιοχή του Νάσβιλ. «Γίνονται προσπάθειες για την σύλληψη το Στέισι και τον παροτρύνουμε να παραδοθεί και να αντιμετωπίσει τις ποινικές κατηγορίες» ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Όκλαντ.

Εν τω μεταξύ, η πρώην σύντροφός του κατέφυγε στα social media για να παρακαλέσει το κοινό για βοήθεια στη σύλληψή του. «Δεν ξέρω γιατί τον κρύβουν οι φίλοι του» λέει σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. «Αν τον δείτε, οδηγεί ένα λευκό Kia Optima, του 2020 ή 2021 νομίζω. Αν τον δείτε ή γνωρίζετε κάποια τοποθεσία στην οποία μπορεί να βρίσκεται, παρακαλούμε καλέστε τις τοπικές αρχές» είπε.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το Σάββατο, ο παίκτης του NFL έστειλε μήνυμα στην Έβανς ρωτώντας εάν θα μπορούσε να περάσει από το σπίτι της για να δει το παιδί τους, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του θύματος. Αν και το ζευγάρι τσακώνονταν για το μωρό για μήνες, η Έβανς «έτεινε έναν κλάδο ελιάς» και άφησε μάλιστα τον Στέισι να φέρει πρωινό για εκείνη και τον γιο τους, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση και τα δικαστικά έγγραφα.

Αλλά το πρώην ζευγάρι άρχισε γρήγορα να διαφωνεί και ο Στέισι «τη χτύπησε στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της, τη σήκωσε και την πέταξε πάνω στην τηλεόραση» σύμφωνα με την αστυνομία. «Συνέχισε να της φωνάζει και να τη χτυπά όσο εκείνη προσπαθούσε να σηκωθεί από το πάτωμα, τη σήκωσε ξανά και την πέταξε σε ένα παιχνίδι του μωρού, σπάζοντάς το» προσθέτει. «Ενώ ήταν ακόμα στο πάτωμα και τον παρακαλούσε να σταματήσει, εκείνος τη σήκωσε ξανά και την χτύπησε με το σώμα της πάνω στην περπατούρα». Όταν έφτασε η αστυνομία, «υπήρχε πεταμένο φαγητό παντού στο σαλόνι και το κάθισμα του μωρού ήταν σπασμένο».

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο Στέισι είπε ένα «Σ’αγαπώ» στο γιο του και έφυγε, με την Έβανς να καλεί την αστυνομία. Αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και τραύμα στο κεφάλι.

Στο ένταλμα περιοριστικών μέτρων, η κοπέλα ισχυρίζεται πως ο παίκτης του NFL την κακοποιούσε από τότε που έμεινε έγκυος στο γιο του πέρυσι, με τις επιθέσεις του να κλιμακώνονται. «Δε θα σταματήσει. Θα με σκοτώσει και θα νιώσει δικαιωμένος για τις πράξεις του» έγραψε. Αποκάλυψε επίσης πως ο Στέισι εισήχθη «οικειοθελώς στο νοσοκομείο για ψυχική ασθένεια» τον Μάρτιο του 2021 και παίρνει φάρμακα για την πάθηση.

Το ζευγάρι μάλωνε για το παιδί τουλάχιστον από τον Αύγουστο, με τον Στέισι να ζητά στο παρελθόν την κοινή γονική μέριμνα επειδή «ήταν προς το συμφέρον του ανήλικου παιδιού».

Χθες, οι παίκτες του NFL απάντησαν στο βίντεο με φρίκη, με τον αστέρα του φούτμπολ Davante Adams να ζητά τη σύλληψή του. «Ο Ζακ Στέισι πρέπει να μπει στην φυλακή» έγραψε στο Twitter. O Κρις Λονγκ, ένας πρώην συμπαίκτης του Στέισι, χαρακτήρισε το βίντεο αρρωστημένο. «Ξύπνησα βλέποντας το βίντεο του Ζακ Στέισι. Μου ήρθε να κάνω εμετό» έγραψε στο Twitter.