Latest News

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Τάσος Ξιαρχό: Την ...κοπάνησε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας - Εντοπίστηκε από τις αρχές

 
Οι αρχές εντόπισαν τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος νωρίτερα είχε εξαφανιστεί από την ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χορογράφος εντοπίστηκε στην οδό Ολύμπου, στην Νίκαια, με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν στο Τμήμα.

 

Ο χορογράφος νοσηλευόταν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που ο ίδιος υποστηρίζει ότι έκανε καταναλώνοντας χάπια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ότι ο χορογράφος έχει εξαφανιστεί από το νοσοκομείο.

 

Ο χορογράφος και χορευτής Τάσος Ξιαρχό χθες, φέρεται να είχε απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του για τα ρούχα και τα κιλά μίας ανυποψίαστης γυναίκας, βίντεο της οποίας ανέβασε εν αγνοία της στο Instagram.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία ζήτησε από το ΕΚΑΒ να είναι σε ετοιμότητα στην ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου, προκειμένου να παρέμβει αν χρειαστεί.

 

Πρόσωπο φέρεται να ενημέρωσε τις αρχές πως ο Ξιαρχό χθες κατανάλωσε κάποια φαρμακευτικά δισκία και μπήκε στο αυτοκίνητο.

 

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στη συνέχεια το όχημά του, ο χορογράφος τους είδε, βγήκε από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε. 

 

Ωστόσο, αργότερα, ο χορογράφος φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου και πήρε εξιτήριο.

 

 «Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει. Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα.

 

»Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη. Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό», είπε μιλώντας στον Alpha.

 

Ωστόσο, σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε με εντολή εισαγγελέα για εξέταση από ψυχίατρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.