Latest News

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Βόλος – Άρης: Επεισόδια και χημικά στο Πανθεσσαλικό – Διακόπηκε η αναμέτρηση [ΒΙΝΤΕΟ]


 Σχεδόν μια ώρα διήρκεσε η διακοπή της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Βόλο και στον Άρη, λόγω ...των επεισοδίων.

Στο 13′ του αγώνα του Βόλου με τον Άρη διακόπηκε ο αγώνας λόγω ρίψης χημικών έξω από το Πανθεσσαλικό. Οπαδοί των «κιτρίνων» κινήθηκαν απειλητικά και κατά του Αχιλλέα Μπέου στα επίσημα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν εκτός γηπέδου, όταν φίλοι του Άρη επιχείρησαν να μπουν στις κερκίδες χωρίς να τους αφήνει η αστυνομία.

Η ένταση που υπήρξε εκτός γηπέδου και στα επίσημα, δυστυχώς συνεχίστηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Μπαριέντος και παίκτη του Άρη. Αυτή η ένταση ήταν και η «σπίθα» που έκανε τον Καραντώνη να φύγει προς τα αποδυτήρια, με τον Δεληζήση να φωνάζει στους οπαδούς της ομάδας του να ηρεμήσουν.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής συνεπλάκησαν οι παίκτες των δύο ομάδων.

Η ΠΑΕ Βόλος σε οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της αστυνομίας ζητά την παραίτηση του Αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας.

«Να αποχωρήσουν οι αλήτες από τα γήπεδα»

«Πέταγαν κροτίδες σε παιδιά επτά ετών από τα κάγκελα. Είναι απαράδεκτο. Να αποχωρήσουν επιτέλους αυτοί οι αλήτες από τα γήπεδα και να υπάρχουν μόνο οικογένειες. Καλώ τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη και την διοργανώτρια αρχή, όλοι μαζί, να αλλάξουμε σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Λίγη ώρα πριν από τις δηλώσεις Μπέου, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε και νέα ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Κάτι που τελικά δεν συνέβη.

«Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα, ακόμα και τη ζωή, των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν», ανέφερε...