Latest News

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

«Έβρεξε» λεφτά στο Σαν Ντιέγκο - Σάκοι με μετρητά έπεσαν από φορτηγό

 


Χάος επικράτησε σε αυτοκινητόδρομο στο Σαν Ντιέγκο, όταν άρχισε να «βρέχει» λεφτά, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει... ο δρόμος. 

 

Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής για άγνωστο λόγο άνοιξαν οι πόρτες τεθωρακισμένου φορτηγού που μετέφερε χρήματα, με αποτέλεσμα να πέσουν σάκοι με μετρητά. 

 

Τα χαρτονομίσματα σκόρπισαν στον οδόστρωμα και ακολούθησε χάος. Οδηγοί σταματούσαν στη μέση του αυτοκινητόδρομου για να μαζέψουν τα χρήματα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η κυκλοφορία. Άλλοι πετούσαν τα χαρτονομίσματα, κυρίως του 1 και των 20 δολαρίων, στον αέρα. 

 


 
«Υπήρχαν χαρτονομίσματα παντού στον αυτοκινητόδρομο. Άνθρωποι σταματούσαν, μπλοκάροντας τις λωρίδες και άρχισαν να τα μαζεύουν», περιέγραψε εκπρόσωπος της Τροχαίας της Καλιφόρνιας. 

 

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι κατέληξαν με χειροπέδες, επειδή στη βιασύνη τους να μαζέψουν χαρτονομίσματα κλείδωσαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων μέσα στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν την κυκλοφορία. 

 

Τώρα, διενεργείται κοινή έρευνα με το FBI, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Τροχαίας, που κάλεσε όσους πρόλαβαν να μαζέψουν χαρτονομίσματα να τα παραδώσουν αμέσως, επειδή «έχουμε πολλές αποδείξεις». 

 

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που χάθηκε, αλλά ήδη τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν παραδώσει στις αρχές τα χαρτονομίσματα που μάζεψαν από τον δρόμο, σύμφωνα με την San Diego Union- Tribune.