Latest News

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

«Με βίασε σκηνοθέτης που κατήγγειλε κι άλλη κοπέλα» – Σοκάρει η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»


 Για τον «Γολγοθά» που σήκωσε, το 2013, όταν τη βίασε γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε η σεναριογράφος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»...

Η Κατερίνα Μαυρίκη εξήγησε πως είχε διαγράψει από τη μνήμη της το συγκεκριμένο περιστατικό, εξαιτίας μιας σειράς σοβαρών γεγονότων, επανήλθε ωστόσο από πρόσφατη καταγγελία.

«Το 2013 έχω υποστεί βιασμό. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια μου έχουν συμβεί πάρα πολλά, είχε κλειδώσει το κεφάλι μου και είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Πολύ πρόσφατα διάβασα την καταγγελία μιας κοπέλας που κατήγγειλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για βιασμό. Ό,τι είχα διαβάσει ήταν ακριβώς ό,τι είχε συμβεί σε μένα. Πήγα και έκανα εμετό οκτώ φορές, έπαθα σοκ! Το μυαλό μου είχε μπλοκάρει τον βιασμό που είχα υποστεί. Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει νομικά και δεν βρεθεί στη φυλακή, θα κάνω επίσημη την καταγγελία μου», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ!». 

«Η μάχη με τον καρκίνο»

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού. Όπως εξήγησε, έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και ετοιμάζεται να κάνει ένα τρίτο.

«Έχω κάνει δυο χειρουργεία και ακτινοθεραπείες και τώρα έχω να κάνω ακόμη ένα χειρουργείο. Δεν είχα ψηλαφίσει ποτέ το στήθος μου και δυο μήνες πριν από το πρώτο lockdown το έκανα. Την ώρα που έπιασα τον καρκίνο ανατρίχιασα και το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να το πω στη μητέρα μου. Δεν της το είπα από την αρχή, δεν είχα τα κότσια να της πως από κοντά και το αποκάλυψα στο τηλέφωνο μετά το πρώτο χειρουργείο, γιατί δεν ήθελα να τη στεναχωρήσω. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, με απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευα, μια πολυεθνική. Με χαρακτήρισαν ανενεργή και με έδιωξαν. Γνώριζαν το πρόβλημα της υγείας μου, γιατί έστελνα τις εξετάσεις και τα χαρτιά από τα χειρουργεία που έκανα. Ήταν πολύ μεγάλο το χαστούκι, γιατί χρειαζόμουν χρήματα για τις θεραπείες και είχα μείνει χωρίς δουλειά», εξομολογείται.