Latest News

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Γκάμπι Πετίτο: Ο αρραβωνιαστικός της αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, λέει ο δικηγόρος της οικογένειάς του

 


Με μια σφαίρα στο κεφάλι αυτοκτόνησε ο αρραβωνιαστικός της Γκαμπί Πετίτο, ο οποίος θεωρείτο ύποπτος στην έρευνα για τη δολοφονία της, αυτοκτόνησε με μια σφαίρα ...στο κεφάλι.

 

«Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι ενημερώθηκαν ότι το αίτιο θανάτου (του γιου τους) ήταν ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και ότι οι συνθήκες του θανάτου παραπέμπουν σε αυτοκτονία» ανέφερε ο δικηγόρος Στίβεν Μπερτολίνο. Οι γονείς του «θρηνούν ακόμη για την απώλεια του γιου τους και ελπίζουν ότι τα συμπεράσματα αυτά θα βοηθήσουν τις δύο οικογένειες να γυρίσουν σελίδα», πρόσθεσε. 

 

Η σορός του Μπράιαν Λόντρι βρέθηκε στις 20 Οκτωβρίου σε έναν φυσικό δρυμό, στη Φλόριντα. Ο 23χρονος δεν είχε απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με την εξαφάνιση της Πετίτο, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους. Στη συνέχεια, ο Λόντρι εξαφανίστηκε. Να σημειωθεί ότι η Πετίτο εντοπίστηκε νεκρή στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφόνος της την στραγγάλισε.

 

Η υπόθεση της Γκαμπί Πετίτο είχε προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των μέσων και της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ, διατυπώνοντας θεωρίες για τον θάνατο της και την εμπλοκή του αρραβωνιαστικού της.