Latest News

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Άρης Σερβετάλης: Η ανακοίνωση της παραγωγής της παράστασης και η στήριξη Λαζόπουλου [ΒΙΝΤΕΟ]

 


Στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη τάχθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος...
Σχολιάζοντας την απόφασή του ηθοποιού να κατεβάσει την παράσταση «Ρινόκερος», αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, είπε: «Εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη  σαν ηθοποιό, σαν άνθρωπο και σαν ταλέντο. Τον έχω μέσα στη καρδιά μου».

«Είχα δηλώσει και εγώ πριν από τον Άρη Σερβετάλη  πως δεν θα ήθελα να κάνω παραστάσεις για εμβολιασμένους. Όπως πάνε στην εκκλησιά και στο σούπερ μάρκες, θα μπορούσαν να έρθουν και στο θέατρο. Το να έρχεται η μανά στο θέατρο και όχι το παιδί, τότε ξεκινάει ο διαχωρισμός. Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη  να αποχωρήσει από την παράσταση ήταν σωστή», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Τη δική του άποψη για το θέμα εξέφρασε και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος «θεωρώ ότι πολύ σωστά τα θέατρα πρέπει να παίζουν για εμβολιασμένους. Ήταν δικαίωμα του, του Άρη Σερβετάλη, απλά το γεγονός ότι θέλει να είναι ανεμβολίαστους δεν πρέπει να επηρεάζει του άλλους».

Και συνέχισε «ο Σερβετάλης  ήταν ο θιασάρχης για αυτόν πήγαινε ο κόσμος. Λέγεται ότι το είχε προειδοποιήσει, αν ισχύει αυτό κακώς δεν έγινε μια ανάμεικτη συμφωνία για να μείνουν τόσοι άνθρωποι στο δρόμο».

Η ανακοίνωση της παραγωγής της παράστασης

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους», ξεκαθαρίζει από την πλευρά της η εταιρεία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ.

«Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρηση του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη. Ως εκ τούτου θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης. Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η εταιρεία παραγωγής, ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ», καταλήγει.