Latest News

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Παντρεύτηκε εννέα γυναίκες ταυτόχρονα για να διαμαρτυρηθεί για την μονογαμία! (βίντεο)

 


Το μοντέλο Αρτούρ Ο’ Ούρσο από τη Βραζιλία αποφάσισε να παντρευτεί 9 γυναίκες σε έναν πολυσυλλεκτικό γάμο κι έτσι να γιορτάσει τον ...«ελεύθερο έρωτα».

Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα σε μια καθολική εκκλησία στην πόλη του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία.

Προηγουμένως, ο Αρτούρ ήταν παντρεμένος μόνο με τη γυναίκα του την Λουάνα Καζάκι, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται να πάει μαζί τον μήνα του μέλιτος.

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τον γάμο του με ακόμη 9 γυναίκες, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ελεύθερο έρωτα και ταυτόχρονα να διαμαρτυρηθούν έντονα κόντρα στον θεσμό της μονογαμίας.

Το ζευγάρι είναι swingers και πασίγνωστοι για την τάση τους να τσιτσιδώνονται δημοσίως.

Μιλώντας για την αγάπη τους για τον γυμνισμό, οι δυο τους είχε πει τον περασμένο Μάρτη: «Πρόκειται να ταξιδέψουμε όλη την Ευρώπη και να δείξουμε τα πιο φιλελεύθερα μέρη στον κόσμο».

Τον περασμένο Φλεβάρη, εξάλλου, το νεαρό ζευγάρι είχε αποκαλύψει ότι βγάζουν πάνω από 56 χιλιάδες λίρες ( περίπου 66 χιλιάδες ευρώ ) τον μήνα στον ερωτικό ιστότοπο OnlyFans, δίνοντας έμπνευση σε άλλους για το πώς να κάνουν σεξ.

Για να βοηθήσουν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Αρτούρ και η Λουάνα μοιράστηκαν τις σεξουαλικές συμβουλές τους με όλους όσοι αντιμετώπιζουν πρόβλημα στις σχέσεις τους και ταλαιπωρούνται άδικα στην κρεβατοκάμαρά τους.

«Καταφέραμε να εμπνεύσουμε άλλα ζευγάρια να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια της πανδημίας» εξηγεί το ζευγάρι.

«Τους διδάσκουμε τα πάντα μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα, από διαφορετικές στάσεις, μέχρι να ενθαρρύνουμε τα ζευγάρια να αρχίσουν το swinging» αναφέρουν.

«Πολλοί δεν ήξεραν ή φοβούνταν τις συγκεκριμένες τεχνικές, αλλά οι συμβουλές μας έκαναν τα ζευγάρια να έλθουν πιο κοντά στο σπίτι» όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ Daily Star.

Δείτε το βίντεο: