Latest News

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Νεές καταγγελίες-σοκ για τον σάτυρο εργοδότη στο Βύρωνα: Τις έβαζε να προβάρουν ρούχα και τις στρίμωχνε


 Νέες καταγγελίες έρχονται στο «φως» για τη δράση σάτυρου ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων στο Βύρωνα, από γυναίκες – θύματα των οποίων... εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη για εργασία και τους όρμησε για να εκτονώσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Μετά την τελευταία επίθεση που πραγματοποίησε σε βάρος μιας 20χρονης κοπέλας, άλλες δύο γυναίκες ηλικίας 38 και 21 ετών βρήκαν το κουράγιο και έσπευσαν να καταγγείλουν στο τμήμα της περιοχής τον εφιάλτη που βίωσαν στα χέρια του 47χρονου ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, στη μια μετά την επίθεση όπως λέει επιχείρησε να της κλείσει το στόμα προσφέροντας της ως αντάλλαγμα το εσώρουχο που την έβαλε να φορέσει δήθεν για να δει αν έχει τα προσόντα να εργαστεί ως πωλήτρια στο μαγαζί του, ενώ η δεύτερη, η 21χρονη κοπέλα, όταν της χίμηξε κρύφτηκε έντρομη στο δοκιμαστήριο και κάλεσε την μητέρα της να την πάρει από το κατάστημα.

Τις έβαζε να προβάρουν ρούχα και τις στρίμωχνε

Η δράση του 47χρονου σάτυρου, αποκαλύφθηκε όταν το απόγευμα της προπερασμένης Δευτέρας, μια 20χρονη κοπέλα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Βύρωνα και κατήγγειλε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη μπουτίκ της περιοχής. Η κοπέλα, πήγε να πιάσει δουλειά ως πωλήτρια και ο άνδρας που προσποιήθηκε ότι θέλει να την περάσει από συνέντευξη για δει αν διαθέτει τα προσόντα, της έδωσε να φορέσει ρούχα του καταστήματος και έπειτα την έβαλε να ποζάρει, για να δει, όπως της είπε αν κάνει για πωλήτρια. Το κορίτσι, το έκανε και σε ανύποπτο χρόνο, ο ξαναμμένος ιδιοκτήτης, της όρμησε και προσπάθησε να εκτονώσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Η κοπέλα αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και αφού κυριολεκτικά πάλεψε με τον άνθρωπο που θέλησε να εκμεταλλευτεί την ανάγκη μιας 20χρονης για εργασία, πήγε στο τμήμα του Βύρωνα και κατήγγειλε το συμβάν. Μάλιστα, έδωσε στους αστυνομικούς το όνομα του και πλήρη περιγραφή.

«Μου επιτέθηκε και προσπάθησε να με δωροδοκήσει με ένα εσώρουχο και μια μπλούζα»

Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν και όπως φαίνεται η υπόθεση με τον ανώμαλο ιδιοκτήτη της μπουτίκ έχει βάθος. Στις 13 Νοεμβρίου, άλλη μια γυναίκα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Βύρωνα και ξεδίπλωσε με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που είχε ζήσει στις αρχές Ιουλίου. Όπως είπε η αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν αυτή που της έδωσε τη δύναμη να αποφασίσει να πάει στην Αστυνομία και να κάνει την καταγγελία. Η γυναίκα, λέει ότι όλα ξεκίνησαν όταν είδε μια αγγελία στην οποία ο 47χρονος ζητούσε πωλήτριες.

Πήγε εκεί και το πρώτο πράγμα που της ζήτησε μετά τις διευκρινήσεις για το ωράριο και τον μισθό, ήταν να διαλέξει ρούχα από το μαγαζί και να τα φορέσει για να δει, όπως χαρακτηριστικά είπε το στυλ της. «Μου φάνηκε παράξενο όμως δεν έδωσα σημασία και τότε μου είπε «γιατί δεν παίρνεις εσώρουχα και παπούτσια;»το έκανα και τη στιγμή που μου έφτιαχνε την μπλούζα για να δει αν είναι εντάξει, μου τράβηξε το παντελόνι. Σοκαρίστηκα. Πάγωσα… Άρχισε να ακουμπάει το εσώρουχο και πριν προλάβω να αντιδράσω, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά μου όργανα. Ντράπηκα. Ήταν ένα δεύτερο σοκ. Του φώναξα «τι κάνεις;» και ντύθηκα για να φύγω από εκεί μέσα» αναφέρει η γυναίκα με σπασμένη φωνή και συνεχίζει «μου είπε «ας το κρατήσουμε μυστικό».

Μάλιστα ήταν τέτοιο το θράσος του που μου συνέχισε λέγοντας «Κράτα το εσώρουχο και πάρε και μια μπλούζα να κάνεις δώρο στον άνδρα σου!Και ας το κρατήσουμε μυστικό». Έπαθα σοκ. Δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο. Όταν πήγα στο σπίτι μου, κατέρρευσα και έβαλα τα κλάματα. Έλεγα αυτός ο άνθρωπος με άγγιξε. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Πως το επέτρεψα αυτό να συμβεί». Η γυναίκα όπως λέει δεν πήγε στην Αστυνομία από ντροπή. Είπε μάλιστα με παράπονό ότι φοβήθηκε μήπως δεν την πιστέψουν και ζούσε με αυτές τις φρικαλέες εικόνες. Όσο και αν προσπάθησε να τις θάψει, να τις εξαφανίσει από το μυαλό της επέστρεφαν σαν εφιάλτης. Μέχρι που είδε την ιστορία που η ίδια είχε βιώσει λίγους μήνες πριν να βγαίνει στη δημοσιότητα γιατί μια 20χρονη κοπέλα είχε το θάρρος να καταγγείλει τον 47χρονο και έτσι, στις 13 Νοεμβρίου αποφάσισε και εκείνη να πάει στην Αστυνομία και να μιλήσει.

Κρύφτηκε στο δοκιμαστήριο

Μετά την καταγγελία της 20χρονης άλλη μια κοπέλα, συνομήλικη της, πέρασε το κατώφλι του τμήματος της περιοχής και κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μπουτίκ. Η κοπέλα περιέγραψε το ίδιο σκηνικό του τρόμου που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2019 σε κατάστημα που όμως βρισκόταν σε άλλη περιοχή λέγοντας μάλιστα πως για να ξεγλιστρήσει από τα νύχια του «σεξουαλικού αρπακτικού», κρύφτηκε μετά την επίθεση στο δοκιμαστήριο και κάλεσε την μητέρα της να πάει να την πάρει από εκεί μέσα καθώς είχε παραλύσει από τον τρόμο.