Latest News

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Έδωσε 700.000 ευρώ για ένα ψέμα: Ιταλός βολεϊμπολίστας επί 13 χρόνια νόμιζε ότι είχε σχέση με τον άγγελο της «Victoria's Secret» [ΕΙΚΟΝΕΣ]


 Ο Ιταλός βολεϊμπολίστας Roberto Catsaniga (42), επί χρόνια πίστευε ότι διατηρούσε σχέση με το Βραζιλιάνο μοντέλο Alessandra Ambrosio (40), ένα από τα πιο διάσημα αγγελάκια της ...«Victoria's Secret».

Για χρόνια ο Κατσανίγκα έστελνε χρήματα στη γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν το μοντέλο από τη Βραζιλία Αλεσάντρα Αμπρόζιο και στο τέλος αποδείχθηκε ότι αλληλογραφούσε με μια 50χρονη από τη Σαρδηνία την οποία δεν είχε γνωρίσει ποτέ. Συγκεκριμένα, σε αυτό πιστεύει τα τελευταία 13 χρόνια. Για να γίνει ακόμα πιο απίστευτο, δεν συναντήθηκαν ποτέ και ξόδεψε 700.000 ευρώ για αυτό. Αργότερα αποδείχθηκε ότι η 50χρονη Μάγια βρισκόταν στην πραγματικότητα πίσω από την Αλεσάντρα, αναφέρει "Καθρέφτης".

Τα προηγούμενα 13 χρόνια, ο Ρομπέρτο ​​έστειλε 700.000 ευρώ στη γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν η Alexandra Ambrosio.


Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Ρομπέρτο, όλα ξεκίνησαν όταν ο φίλος του του έδωσε έναν αριθμό που φέρεται να ανήκε στη γυναίκα που ήθελε να τον γνωρίσει. Τότε του παραδέχτηκε ότι το όνομα ήταν ψευδώνυμο και ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν η Αλεσάντρα.

«Όχι, δεν έχουμε δει ποτέ ο ένας τον άλλον. Υπήρχαν πάντα χιλιάδες δικαιολογίες, όπως ασθένεια ή δουλειά. «Αλλά εξακολουθούσα να ερωτεύτηκα αυτή τη φωνή, και έτσι τηλεφώνημα μετά από κλήση Ερχόμασταν σε επαφή μέσω κινητού τηλεφώνου, σχεδόν κάθε μέρα», είπε ο Ρομπέρτο ​​στην Corriera della Sera.

Ο Ρομπέρτο ​​αποκάλυψε επίσης στα ιταλικά ΜΜΕ ότι δανείστηκε τα χρήματα από συγγενείς, οικογένεια, φίλους και ο λόγος που δεν συναντήθηκαν ποτέ ήταν το σφιχτό πρόγραμμά της και τα καρδιακά προβλήματα.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι τρία άτομα ήταν πίσω από την απάτη και η ιταλική εφημερίδα ανέφερε ότι οι συμπαίκτες του τον περιέγραψαν ως εσωστρεφή και αφελή και ότι στην πραγματικότητα υποψιάστηκαν την απάτη και κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία, η οποία διεξήγαγε έρευνα.

Αυτή τη στιγμή η Alessandra είναι σε σχέση με το μοντέλο Richard Lyham.