Latest News

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Έξαλλη η Μάρω Κοντού: Ο τρόπος που με χαρακτήριζαν, με έκανε «Τούρκο»


Ξέσπασε η 
 Μάρω Κοντού και απάντησε σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι παίρνει αρκετά χρήματα από συντάξεις και... πνευματικά δικαιώματα 

 

Η ηθοποιός, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για σχόλια που διάβασε και αφορούσαν χρήματα που φέρεται να λαμβάνει. «Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια περίπου βουλευτής. Όποιος ξέρει, λοιπόν, μετά τα τέσσερα, τα οκτώ τότε παίρνεις σύνταξη», είπε αρχικά η Μάρω Κοντού.

 

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ γιατί αυτά που έγραψαν “δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά”. Έξαλλη έγινα, αφού σκέφτηκα να κινηθώ νομικά. Αλλά ξέρω και τον χαρακτήρα μου σε μια μέρα τα ξεχνάω. Αλλά σήμερα είμαι θυμωμένη. Βέβαια, έγραψα στον καθένα που έγραφε τα κακά λόγια, του απήντησα Πάταγα το όνομά τους και έβγαινε, τώρα μαθαίνω. ‘Κάνετε λάθος, είστε ανόητοι, ποτέ δεν πήρα βουλευτική σύνταξη κλπ κλπ’. Σε δύο ώρες εξαφανίστηκαν».

 

«Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Είμαι 60 χρόνια στο θέατρο και ως τώρα δεν έχω πειράξει άνθρωπο, δεν έχω μιλήσει, δεν έχω πει ψέματα, τα έχω πει όλα σε όλες μου τις συνεντεύξεις και έγινα τρελή, διότι δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από μένα», πρόσθεσε η Μάρω Κοντού.