Latest News

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! – Είμαι φουλ ερωτευμένος»


Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε γ
ια την «αγάπη» του στην αλητεία, εαλλά και για τον έρωτα,  δηλώνοντας ότι είναι ερωτευμένος

«Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμισα και καθάρισε το κεφάλι μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την απουσία του από την τηλεόραση δήλωσε: «Μου λείπει η τηλεόραση βλέπω πως έχει αλλάξει και μου αρέσει αυτό. Η ποιότητα παραγωγής είναι πια πολύ δυνατή και πολύ ανταγωνιστική. Έχουν αλλάξει τα σενάρια, ο τρόπος προσέγγισης των σειρών, άλλαξε η εικόνα και η τεχνική. Είναι μία προσέγγιση στο ρεαλιστικό παίξιμο».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στο The 2Night Show ότι είναι φουλ ερωτευμένος.

«Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.