Latest News

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά των «συμβούλων» για βελτιώσεις στο σώμα: Προτιμώ να «πέσω από γκρεμό» [ΕΙΚΟΝΕΣ]


 H Μπρίτνεϊ Σπίαρς στράφηκε πάλι στα social media για να μιλήσει αυτή τη φορά για τις επεμβάσεις αλλά και τον φόβο που αισθάνεται μήπως ...κάνει λάθη.

 

Αναρτώντας μία ημίγυμνη φωτογραφία της διερωτάται ποιος είναι ο ρόλος όλων αυτών των «συμβούλων» που προτείνουν βελτιώσεις στο σώμα. 

 

«Μόνο εγώ προσβάλλομαι ή μήπως όχι;» διερωτάται. «Ίσως να είμαι υπερευαίσθητη αλλά όπως και να 'χει προτιμώ να πέσω από γκρεμό παρά να ακούσω έναν γιατρό να μου λέει τη γνώμη του για το τι δεν είναι καλό στην εικόνα μου. Το πήρα το μάθημά μου. Υ.Γ φίλα τον λευκό μου πισινό». έγραψε η ποπ σταρ.

 

Σε άλλη ανάρτησή της, επανέρχεται στο θέμα της κηδεμονίας και μιλά για τις ανησυχίες, τους φόβους της και τις ανατριχιαστικές εμπειρίες της. Αναρτώντας μία φωτογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, το οποίο έχει ήδη στολίσει από τον Οκτώβριο, λέει μεταξύ άλλων ότι τώρα που είναι ελεύθερη φοβάται μην κάνει κάποιο λάθος.

 

«Τόσα χρόνια μου έλεγαν πάντα ότι αν πετύχω σε κάποια πράγματα, μπορεί να τελειώσει ... και δεν τελείωνε ποτέ (η κηδεμονία)! Δούλεψα τόσο σκληρά αλλά τώρα που έφτασε η ώρα και είναι όλο και πιο κοντά το τέλος είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που με φοβίζουν!»

 

«Άρχισα να το βιώνω όταν πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου για πρώτη φορά πριν από 4 μήνες και έχουν περάσει 13 χρόνια (από την τελευταία φορά)! Δεν έχω κάνει τίποτα για να μου φέρονται όπως το κάνουν τα τελευταία 13 χρόνια!  Έχω αηδιάσει από το σύστημα και εύχομαι να έμενα σε άλλη χώρα» συνεχίζει.

 

«Γιορτάζω τα Χριστούγεννα πολύ νωρίς φέτος.. γιατί γιατί όχι; Πιστεύω ότι κάθε λόγος για να βρεις περισσότερη χαρά στη ζωή σου είναι μια καλή ιδέα. Κύριε βοήθησε τις ψυχές της οικογένειάς μου αν δώσω ποτέ συνέντευξη», χαριτολογεί η ποπ σταρ.