Latest News

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος του Κ.Μαραβέγια και της Τ.Σωτηροπούλου στην Ύδρα




Υπό άκρα μυστικότητα τελέστηκε σήμερα ο γάμος του Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου, στην Ύδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γάμος τελέστηκε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας από τον αντιδήμαρχο του νησιού. Η τελετή έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο, σε κλειστό κύκλο. Δίπλα στο ζευγάρι ήταν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι, όπως ο Πάνος Μουζουράκης, η Ευγενία Σαμαρά, η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Το ζευγάρι επέλεξε μια μπομπονιέρα-πουγκί, η οποία συνοδευόταν με ένα γλαστράκι: «Ευχαριστούμε πολύ, Κωστής & Τόνια, 11-10-2021», έγραφε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κωστής Μαραβέγιας, που έκανε πρεμιέρα πρόσφατα με την εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ1, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε πει, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά, έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο».