Latest News

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Γιουρόπα Λιγκ: Ηττα από την Άιντραχτ και πτώση στη δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό

 


Ο Ολυμπιακός  ηττήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (4ος όμιλος) του ...Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο γκρουπ, με την αντίπαλό τους να περνά στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τους Πειραιώτες, που πάντως ευνοήθηκαν από την ισοπαλία (2-2) της Φενέρμπαχτσε με την Αντβέρπ στην Τουρκία και είναι το φαβορί για μια από τις δυο πρώτες θέσεις και την απευθείας πρόκριση.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εκ νέου στις 4 Νοεμβρίου (19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική του ομίλου τους.

Στο 25΄ ο Σισέ υπέπεσε  σε πέναλτι «γκρεμίζοντας» τον επικίνδυνο Μπορέ, πήρε κίτρινη κάρτα και χάνει το επόμενο παιχνίδι (πάλι με τους Γερμανούς), με το «θύμα» να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να ανοίγει το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα το πέναλτι καταλογίστηκε από την άλλη πλευρά, σε χέρι του Γιάκιτς και ο Ελ Αραμπί νίκησε τον Τραπ από την άσπρη βούλα στο 30΄, εξανεμίζοντας το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Στο 45΄+2 η κεφαλιά του Χιντερέγκερ σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά λίγο αργότερα οι Γερμανοί «έκρυψαν» την μπάλα με πανέμορφο συνδυασμό των Πασιένσια, Μπορέ, Σο και τον Τουρέ να «γράφει» το 2-1 σε ένα πολύ κομβικό σημείο.

Στο 56΄ η σφυρίχτρα του Πορτογάλου ρέφερι έμεινε σιωπηλή, όταν στο γύρισμα του Μασούρα ο Ρέαμπτσιουκ πήγε για την κεφαλιά και ο Σο τον «γκρέμισε» βρίσκοντάς τον με το πόδι, με τον Μαρτίνς να μένει ασυγκίνητος.

Στο 59΄ έφτασε στο 3-1: σε σουτ του Πασιένσια ο Βατσλίκ απέκρουσε προσωρινά και ο Καμάντα στο ριμπάουντ σκόραρε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πασιένσια, Τούτα – Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μ. Καμαρά, Κουντέ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Χιντερέγκερ, Τούτα (60΄ Ν΄Ντικά), Τουρέ (82΄ Ντουρμ), Μπορέ, Χασέμπε, Σο (89΄ Χάουγκε), Κόστιτς, Γιάκιτς, Καμάντα, Πασιένσια (82΄ Ρόντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (77΄ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (60΄ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά (65΄ Κουντέ), Μασούρας (77΄ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (65΄ Τικίνιο).