Latest News

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις έξω από το ΣΜΑ στο Σχιστό [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 


Αποφασισμένοι να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι κάτοικοι και η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας, καθώς...  τη Δευτέρα 1η Νοέμβρη στις 9:00 π.μ. προγραμματίζουν νέα συγκέντρωση έξω από το ΣΜΑ στο Σχιστό. 

 Οι κινητοποιήσεις συνεχίστηκαν σήμερα για δεύτερη μέρα με την κατάληψη του ΣΜΑ στο Σχιστό με πλήθος φορέων, συλλογικοτήτων και απλών πολιτών να συγκεντρώνονται για ακόμη μια φορά έξω από το χώρο μεταφόρτωσης, απαιτώντας άμεση και δίκαιη λύση εδώ και τώρα στο ζήτημα των απορριμμάτων.  

΄'Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω'' τόνισε ο Δήμαρχος Χρ. Βρεττάκος. ''Οι γειτονιές μας θα πάψουν να είναι η πίσω αυλή της Αττικής. Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν όλοι οι αρμόδιοι. Ούτε τα ΜΑΤ ούτε οι αύρες μπορούν να μας αποτρέψουν απ’ το να διεκδικούμε το δίκιο μας'.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΜΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 01/11 ΣΤΙΣ 9:00π.μ.
Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκε η κατάληψη του ΣΜΑ στο Σχιστό με πλήθος φορέων, συλλογικοτήτων και απλών πολιτών να συγκεντρώνονται για ακόμη μια φορά έξω από το χώρο μεταφόρτωσης απαιτώντας άμεση και δίκαιη λύση εδώ και τώρα στο ζήτημα των απορριμμάτων.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι γειτονιές μας θα πάψουν να είναι η πίσω αυλή της Αττικής. Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν ό…
Δείτε περισσότερα