Latest News

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για απιστία: «Αν σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ε ας κάνει και μία…»


 Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για την προσωπική της ζωή και το θέμα της απιστίας ...

Σε ερώτηση για τον αν θα συγχωρούσε την απιστία η ίδια απάντησε πώς «Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει και είναι ο ανθρτωπός σου, ε ας κάνει και μία…»

«Ο πατέρας μου έκλεινε τα μάτια όταν με είδε γυμνή στο θέατρο»

Για τη γύμνια και το ρόλο της στη ηθοποιία, καθώς και για το πώς την αντιμετώπισαν οι γονείς της ανέφερε:

«Θεωρώ φυσιολογικό το γυμνό ημίγυμνο σώμα, θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι. Δεν θα μπω στη λογική αυτουνού γιατί στο σκοτάδι μέχρι εδώ που φτάσαμε έχουμε δημιουργήσει προβλήματα. Αν το απαιτεί ο ρόλος θα το βγάλω το σώμα, δεν θα το δείξουμε φάτσα φόρα για κρέας»

«Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο στα “Κόκκινα Φανάρια” και ο μακαρίτης ο πατέρας μου πόσες φορές ήρθε να με χαρεί και έκλεινε τα μάτια του» είπε και συμπλήρωσε : «Αυτό είναι δουλειά γιατί δεν γυμνώνουμε μόνο το σώμα μας οι ηθοποιοί γυμνώνουμε και τη ψυχή μας που είναι χειρότερο πράγμα, δηλαδή το να κάνεις έρωτα και να το δείχνεις στην κάμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το γυμνό» ανέφερε.

«Δεν απείχα μόνο εγώ. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν έχει κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο. Κάποια στιγμή σε βαριέται ο άλλος και βαριέσαι κι εσύ. Λες να κάνεις κάτι άλλο και σταματάς. Σταμάτησα κι εγώ. Όλοι σταματάμε. Δεν θα μιλήσουμε για αυτά που σταματάμε αλλά για αυτά που συνεχίζουμε.» κατέληξε η ηθοποιός.