Latest News

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν αποκεφάλισαν αθλήτρια του βόλεϊ – Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας [ΕΙΚΟΝΑ]

 


Αυτά που κάνουν οι Ταλιμπάν στις γυναίκες στο Αφγανιστάν είναι βγαλμένα από τις μεγαλύτερες τραγωδίες. Οι γυναίκες ζουν έναν εφιάλτη κάθε μέρα, και πρέπει να είναι ντυμένες με συγκεκριμένα ρούχα, να μην βγαίνουν έξω μόνες τους, να... μην σπουδάζουν.

Οι Ταλιμπάν με μια πράξη που προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό αποκεφάλισαν και δεύτερη αθλήτρια του βόλεϊ και μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας την Μαχτζαμπίν Χακίμι. Και μάλιστα δεν περιορίστηκαν στον αποκεφαλισμό της άτυχης κοπέλας, αλλά ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κομμένο της κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χακίμι είχε εξαφανιστεί από τον Σεπτέμβριο και οι Ταλιμπάν είπαν πως αυτοκτόνησε. Μάλιστα έδειξαν και ένα πιστοποιητικό θανάτου. Μέχρι που βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Τότε ο προπονητής της εθνικής ομάδας που βρίσκεται στην Περσία είδε το κεφάλι, το αναγνώρισε και δεν άντεξε και μίλησε.

«Οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ και οι υπόλοιπες γυναίκες αθλήτριες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, σε απόγνωση και φόβο» είπε και συνέχισε λέγοντας πως οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας βόλεϊ επιχείρησαν να φύγουν από την χώρα, δεν τα κατάφεραν και τώρα κρύβονται για να γλυτώσουν από την μανία των παρανοϊκών Ταλιμπάν.

Μάλιστα όπως είπε, οι αθλήτριες καίνε τις εμφανίσεις τους για να μην τις βρουν οι Ταλιμπάν.