Latest News

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Τραγωδία στο Χόλιγουντ: Ο Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα ταινίας [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ}


Το Χόλιγουντ έχει «παγώσει» από το πρωί, που έγινε γνωστό ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα «όπλο γυρισμάτων» στο σετ της ταινίας Rust, σκοτώνοντας την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη ...Τζόελ Σόουζα. 

 

Όλα συνέβησαν στο σκηνικό του γουέστερν Rust, ενός ανεξάρτητου φιλμ που γυριζόταν στη δημοφιλή τοποθεσία Bonanza Creek Ranch, νότια της Σάντα Φε. Ο Μπάλντουιν εκτός από πρωταγωνιστής είναι και παραγωγός της ταινίας. 

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το όπλο βρισκόταν στο σετ επειδή αποτελούσε «σκηνικό αντικείμενο» ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν συγκεχυμένες.

Η αστυνομία του Νέου Μεξικό διερευνά το περιστατικό που συνέβη στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ, λίγο πιο έξω από τη Σάντα Φε, εκεί όπου γυρίζεται το γουέστερν του 19ου αιώνα. Οι τελευταίες ανακοινώσεις τους αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος κανενός προσώπου.

Το δυστύχημα στο σετ του γουέστερν Rust στο Νέο Μεξικό έγινε όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με όπλο που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα. Νεκρή είναι η 42χρονη Halyna Hutchins, που εργαζόταν στην ταινία ως διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ ο 48χρονος τραυματίας είναι ο Joel Souza, σκηνοθέτης της ταινίας!

Σύμφωνα με το BBC, αμέσως, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας δέχτηκε βοήθεια για τα τραύματά του. Δεν είναι ακόμη σαφείς οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας.

Όλα έγιναν στο Bonanza Creek Ranch, έναν δημοφιλή τόπο γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του ηθοποιού.

Η ταινία Rust είναι γουέστερν και ο Άλεκ Μπάλντουιν παίζει τον Rust, έναν παράνομο, του οποίου ο 13χρονος εγγονός έχει καταδικαστεί για φόνο.

Η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη, στο Νέο Μεξικό, να κλαίει για τα όσα έχουν συμβεί.

Η άτυχη Halyna Hutchins θεωρούνταν ανερχόμενο αστέρι. Είχε ουκρανικές ρίζες και είχε μεγαλώσει σε σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο! Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και σχετικά με το σινεμά στο Λος Άντζελες.