Latest News

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Αντικείμενα του συντρόφου της και «ανθρώπινα λείψανα» βρέθηκαν σε πάρκο

 

Αντικείμενα που πιστεύεται ότι ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι- τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο που εντοπίστηκε νεκρή- και πιθανόν ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε πάρκο στη Φλόριντα...

κατά τη διάρκεια έρευνας για τον εξαφανισμένο 23χρονο. 

 

Το NBC News μετέδωσε ότι εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα, αλλά δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματούχο των αρχών επιβολής του νόμου. Το Associated Press κάνει λόγο για «πιθανόν ανθρώπινα λείψανα» και σημειώνει ότι στην περιοχή κλήθηκε ιατροδικαστής. 

 

Οι γονείς του Λόντρι, Κρις και Ρομπέρτα, μετείχαν στην έρευνα του FBI και της αστυνομίας, που έγινε πάνω από ένα μήνα μετά την εξαφάνισή του. «Έπειτα από μία έρευνα σε μονοπάτι το οποίο ακολουθούσε συχνά ο Μπράιαν, βρέθηκαν κάποια αντικείμενα που του ανήκαν», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Στίβεν Μπερτολίνο, στο Associated Press. «Οι αρχές επιβολής του νόμου διενεργούν μία πιο εξονυχιστική έρευνα σε αυτή την περιοχή», συμπλήρωσε. 

 

Το γραφείο του FBI στην Τάμπα μέσω Twitter επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν «αντικείμενα ενδιαφέροντος» στο πλαίσιο της έρευνας για τον Λόντρι, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Τα «πιθανόν ανθρώπινα λείψανα» βρέθηκαν κοντά στο σημείο που νωρίτερα είχαν εντοπιστεί τα αντικείμενα που συνδέονται με τον Λόντρι, σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται το Associated Press. 

 

Ο Μπράιαν Λόντρι είναι «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για τις αρχές στην υπόθεση δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο. Σε βάρος του 23χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη χρήση χρεωστικής κάρτας άλλου ατόμου, μετά την εξαφάνιση της συντρόφου του. 

 

Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η Γκάμπι Πετίτο ήταν στις 26 Αυγούστου, ενώ το ζευγάρι έκανε ταξίδι. Η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου. Οχτώ ημέρες αργότερα βρέθηκε η σορός της 22χρονης σε εθνικό πάρκο στο Ουαϊόμινγκ, το οποίο είχε επισκεφθεί το ζευγάρι. 

 

Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι ο θάνατος της Πετίτο επήλθε από στραγγαλισμό και ότι η σορός της βρισκόταν στο σημείο που εντοπίστηκε για τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. 

 

Ο Λόντρι επέστρεψε μόνος του στο σπίτι του την 1η Σεπτεμβρίου, με το όχημα με το οποίο ταξίδευε το ζευγάρι. Δηλώθηκε η εξαφάνισή του αφού είπε στους γονείς του ότι θα πήγαινε για πεζοπορία στο Carlton Reserve, όπου εδώ και τέσσερις εβδομάδες έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες.