Latest News

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ντάνιελ Κρεγκ: «Πηγαίνω σε γκέι μπαρ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου»

 


Ο Ντάνιελ Κρεγκ μπορεί να υποδύεται τον μάτσο Τζέιμς Μποντ αλλά στην προσωπική του ζωή προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τους ...επιθετικούς άνδρες.

 

Ο ηθοποιός καλεσμένος στο Lunch With Bruce SiriusXM είπε ότι πηγαίνει σε γκέι μπαρ εδώ και χρόνια για να αποφύγει την επιδεικτική αρρενωπότητα των ανδρών στα στρέιτ μπαρ, σύμφωνα με την New York Daily News.

 

«Πηγαίνω σε γκέι μπαρ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Ένας από τους λόγους, είναι ότι δεν μπλέκω σε καυγάδες στα γκέι μπαρ τόσο συχνά».

 

Ο Βρετανός ηθοποιός είπε ότι ξεκίνησε να πηγαίνει στα γκέι μπαρ, όταν ήταν νέος επειδή δεν ήθελε να βρεθεί τραυματισμένος από καβγά, μετά από μια βραδινή έξοδο, κάτι που συνέβαινε «πολύ» στα μπαρ όπου συχνάζουν στρέιτ άνδρες.

 

Ο Κρεγκ εξήγησε ότι οι άνθρωποι δεν ενοχλούνται από την παρουσία του στα γκέι μπαρ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι στρέιτ.

 

Κανείς δεν τον ρώτησε ποτέ για τη σεξουαλικότητά του όταν είναι σε γκέι μπαρ, όπως είπε, κάτι που καθιστά τον χώρο ένα «πολύ ασφαλές μέρος».

 

Επειδή πολλές γυναίκες στρέιτ πηγαίνουν σε μπαρ που απευθύνονται σε ομοφυλόφιλους άνδρες, ο Κρεγκ είπε ότι ήταν σε θέση ακόμη και να βρίσκει συντρόφους όταν ξενυχτούσε.

 

«Εκεί μπορούσα να συναντήσω κορίτσια. Γιατί υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ήμουν και εγώ», πρόσθεσε ο Βρετανός ηθοποιός.